Yeni Araç 2010 Clio 1.2 Tomtom Edition :)

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun, allah iyi günlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Şüphesiz bu araçta en az bir önceki kadar güzel olacak :)

Boyanan aksamlardaki gri ton gerçekten çok tatlı duruyor. Bence renk bütünlüğü açısından içerideki orta konsol da aynı renge boyanabilir. Ama sizin illaki o kısım için de bir düşünceniz vardır :) Veya faz 2'nin bazı versiyonlarında sunulan kül rengi orta konsolda yakışır. Hatta ben aynı konsolu faz 1 aracımda kullanıyorum. Örnek olması için aşağıya da ekledim.

http://i.imgur.com/DbE1gAZ.jpg

İyi dileklerin için çok saol :)

Bahsettiğin gibi resimleri paylaştığım postta belirttim orta konsol ve teyp aynı renge boyamaya karar verdim diye en kısa zamanda halledicem onuda :)

abi aracı hayranlıkla takip ediyorum..Logolara bayıldım.bu logoların sana maliyeti ne oldu..ayrıca ön plaka yanlarındaki plastikleri de, alttaki trim gibi gri yapmak istiyorum,ne kullanarak yaptın o kısmı?

abi aracı hayranlıkla takip ediyorum..Logolara bayıldım.bu logoların sana maliyeti ne oldu..ayrıca ön plaka yanlarındaki plastikleri de, alttaki trim gibi gri yapmak istiyorum,ne kullanarak yaptın o kısmı?

Arka Logonun fiyatı 120TL
Ön logo ve bağlantı parcası : 90TL

Tampondaki trimleri boyadım direk plakanın altındaki parça dahil, malzeme plastik ve pütürlü olduğu için biraz uğraşmak lazım öncelikle zımparalayıp pütürü alıp sonrasında 2 kat plastik astar 2 katta akrilik astar atıp pürüzsüz bir yüzey elde edince direk boya ve vernik yapıyorsun okadar :)

Aracım için aldığım jantlardan 1-2 kare paylaşmak istiyorum.
Öncelikle modelini genel olarak kimse beğenmesede ben bomba olucağını düşünüyorum :D

Rengimiz gene iç aksamda kullandığımız fümedir. Rs jant göbeğiyle çok çok iyi olacak bakalım :)

Bu jant modeline cok benzediğini düşündüğüm için aldım :)

200-moors-rearthirds-1280x720-507994ca4066a.jpg

hafif temizlik zımparası atılmış hali.

VpG3zq.webp

Astarlanmış hali.

GngyN7.webp

farklı detayları bekliyordum zaten :) valla senin konuna girince sigaramı yakıyorum yavaş yavaş bakıyorum.. çok güzel oluyor maşallah :D

farklı detayları bekliyordum zaten :) valla senin konuna girince sigaramı yakıyorum yavaş yavaş bakıyorum.. çok güzel oluyor maşallah :D
İnanırmısın bende işler bitirince çekiyorum sandelyeyi keyif sigaramı içip kahvemi yudumluyorum :D

Serkan kazasız belasız kardeşim

Bence jant 10 numara olmus. Cok guzel.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri