Yeni Araç 2010 Clio 1.2 Tomtom Edition :)

Bugun Inanlar servisteydim bakim zamanina 10bin km vardi arma arac 1 yil garajda yattigi icin yaptirmak istedim saolasunlar yardimci oldular teypte ufak ufak soyulmalar vardi arac full servis bakimli oldugu icin degisimini yaptilar
Yag,yag filtresi,polen filtresi,hava filtresi, genel kontroller ve yanmayan 1 2 ampul iscilik dahil %25 indirimlu olarak 280 tl odedim kafamiz rahatladi aracimizi yikayip teslim ettiler inanlara tesekkurler :)

Forum üyesi olundugu icin mi %25 indirim yaptılar :) fiyat uygunmus hayırlı uğurlu olsun..

Biz de 60 bin bakim yaptıracağız insallah.. yer bakıyoruz 2-3 bin km var bakıma

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

31 mayisa kadar yas ile alakali %25 indirim vardi eger o olmasaydi %20 RFC indirimi var

maşallah maşallah güle güle keyifle kullan..cliom var ama senin clioları görünce dahada seviyorum clioları :)her zaman ki gibi takipteyim bu arada :D

31 mayisa kadar yas ile alakali %25 indirim vardi eger o olmasaydi %20 RFC indirimi var

Mayis bitti zaten :) %20 indirim iyiymiş 2 ay once falan telefonla balata fiyatını sordum rfc den geliyorum dedim illa geleceksiniz dediler telde de 5 tl indirim yaptilar :D biraz ters kaciyor aslinda yakin servislerden fiyat almaya baslayalim :)

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Izgara RS logosu için ızgarayı sökmüştüm hem temizliğini yaptım hemde logo gelince bidaha ugrasmıyım diye yerine takmadım havadar havadar geziyoruz :D

App plakalarımız takıldı nihayet 1 haftadır plakasız geziyordum :)
Henüz arkalara app plaka ve plexi plakamızı takmadık polisaj sonrası temiz temiz takıcam akıllarda soru işareti kalmasın :D

Buda bonus şeritlerin üstten görünüşü :)

İşlemler son hız devam
195 45 16 ebatlarında pirelli Pzero lastikleri dün aldım jantlarımda yarın gelicek jantlar süpriz :D

Ufaktan iç ayrıntıları detaylandırma başladım ilk iş kadran oldu renk olarak Mazda 1s ve Renault j37 kullandım 2 kat vernik sonrası kurumaya bırakıldı
Kadran ışıklarınıda beyaza çevirdikten sonra montajlıycam.
Buyrun resimler :)

Güneşte ahengi :)

Elinize saglik. Ilgiyle takip ediyorum

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maiallah Serkan Bizim Ufaklığıda Şöyle Güzel Bi Detaylandırma Yaparsın Bi Ara Artık :)

Geri