Yeni Araç 2010 Clio 1.2 Tomtom Edition :)

projeye devam :)

Ön ızgara için monogram ve bagaj logosu için monogram sipariş edildi

sırada şerit var bu tarz birşey düşünüyorum :)

clio-rs-gordini-white.2.webp

clio-gordini-RS-White-.3.webp

Spoilerimizde geldi busefer farkli bir spoiler takıcam GT versiyonunun spoileri

04AA7404-C42F-4998-A639-B7B5A354CFB9-1247-000000954673BA8F_zps3a8355f4.jpg

dscn0022.jpg

Ellerinize sağlık hocam bu da yakında gider gibi :-)

Tampondaki trimlere uyumlu en yakin folyo ile şeritlerimizi uyguladik
Islemlere son hiz devam

Hayirli Uğurlu Olsun Serkanim ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv :eyv

abi selam. öncelikle hayırlı olsun..benim makinenin aynısı.:) rengi de aynı..oto kuaför çalışmalarına hayranım. valla hiç bir yere götürmeden sana mı getirsem acaba:)

Cam düğmelerin ışıklı mı :)

Hayirli Uğurlu Olsun Serkanim ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv :eyv
Saolasin Tayfun cumlemize ins. :)

abi selam. öncelikle hayırlı olsun..benim makinenin aynısı.:) rengi de aynı..oto kuaför çalışmalarına hayranım. valla hiç bir yere götürmeden sana mı getirsem acaba:)

Cam düğmelerin ışıklı mı :)
Saolasin eksik olma yolun duserse gel herturlu elimden geleni yaparim :)
Valla pek dikkat etmedimde sag yolcu dugmesinde yoktu sanirim sofor tarafindakinede bi bakiyim belki vardir :D

2010'larda var diye tahmin ediyorum ama yoksa da benim yaptırdığım yerden destek alırız :)
bir de şu senle daha önce konuştuğumuz sticker' ları yaptırmak istiyorum. geçen ay ekstra işler çıktı, bakamadım.

Bugun Inanlar servisteydim bakim zamanina 10bin km vardi arma arac 1 yil garajda yattigi icin yaptirmak istedim saolasunlar yardimci oldular teypte ufak ufak soyulmalar vardi arac full servis bakimli oldugu icin degisimini yaptilar
Yag,yag filtresi,polen filtresi,hava filtresi, genel kontroller ve yanmayan 1 2 ampul iscilik dahil %25 indirimlu olarak 280 tl odedim kafamiz rahatladi aracimizi yikayip teslim ettiler inanlara tesekkurler :)

Şeritler yakışmış,bugün İnanlar otoda canlı gördüm...:eyv

silecek su fıskiyeleri ile ilgili bir sıkıntı mı vardı? ben de benimkileri beğenmiyorum..kanallar açık ama sprey gibi geniş yüzeyli püskürtsün istiyorum.

Geri