Yeni Araç 2010 Clio 1.2 Tomtom Edition :)

Göstergeler fena olmuş be,içim gitti resmen,emeğine sağlık kardeşim...:eyv

yaa aga senn bu işi aşmışssın yaaa Helal olsun.keşke senin gibi söküp takabilsem.

Valla ben dayanamam böyle şeylere boyar boyamaz kurumadan takardım :D

Elinize saglik. Ilgiyle takip ediyorum

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saolasın işlemlere son hız devam ediyoruz :)

Maiallah Serkan Bizim Ufaklığıda Şöyle Güzel Bi Detaylandırma Yaparsın Bi Ara Artık :)

Saolasın kanka gel ayıpsın hertürlü yaparız, gece dükkandayım işin yoksa atla gel bi mangal yakıyım sana :)

Göstergeler fena olmuş be,içim gitti resmen,emeğine sağlık kardeşim...:eyv

Saolasın Mustafa abim eksik olma montajlanınca daha güzel olucak :)

yaa aga senn bu işi aşmışssın yaaa Helal olsun.keşke senin gibi söküp takabilsem.

Yardımcı olabilceğim birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz elden geldiğince yardımcı olurum :)

Valla ben dayanamam böyle şeylere boyar boyamaz kurumadan takardım :D

Bende dayanamıyorum ama elden birşey gelmiyor Kadir bugün takıcaz kısmetse 1-2 foto eklerim :)

Bugün aklımdaki kapı eşiklerini yapma fırsatım oldu, polisaj sonrası uygulama fotoğrafını ekliycem.

iç trimler ve kadran trimleri aynı karede çekilmiş bir fotoğraf

Ve asıl iş başlıyor bugün sabaha kadar bitirmeyi planladıgımız polisaj işlemine başladık

pasta olarak su bazlı olduğu için ve pasta sonrası yüzey üzerindeki yağ tabakasını kolay arındırabılmek ıcın Gtechnic P1 kullanıyoruz.

Ardından 2 kademe İPA ile silme işlemi yapılacak daha sonra Gtechnic C1 + ExoV2 uygulanıcak.

Yardımlarından dolayı Emre'ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :D

başlangıç resimleri..

Masallah uygulamalar son surat devam ediyor..super olcak izlemedeyim

Beklediğim parçalar bugün elime ulaşmaya başladı
3 adet bagaj monogramı 1 adet ön ızgara monogramı :)

W2a0WP.webp

iç aksamda işler yolunda herhangi bi sıkıntı yok, teyp ve teyp ceevresındeki plastiği ve körüğün altındaki gri plastik parçaları fümeye boyamaya karar verdim

sırada yapılıcak listesi şu şekilde.

Rs bagaj logosu
Jant, Lastik
Coilover
ön camlara 1 numara film (arkalar orjinal siyah cam)
Sarı Emniyet kemerleri
Direksiyon deri kaplama sarı dikişli ( üzerindeki direksiyona kıyamıyorum 60 bınde servıs soyulmadan dolayı değiştirmiş )
Sarı dikişli körük
Renault sport vites topuzu

Son iş keyifle binmek :D

Telefonla çekilmiş bir miktar dandik resim ekliyorum.

Kadranın şimdilik son hali.

Izgaradaki RS logosunun montajlandıktan sonraki hali

Arka logoyuda hallettim :)

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun, allah iyi günlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Şüphesiz bu araçta en az bir önceki kadar güzel olacak :)

Boyanan aksamlardaki gri ton gerçekten çok tatlı duruyor. Bence renk bütünlüğü açısından içerideki orta konsol da aynı renge boyanabilir. Ama sizin illaki o kısım için de bir düşünceniz vardır :) Veya faz 2'nin bazı versiyonlarında sunulan kül rengi orta konsolda yakışır. Hatta ben aynı konsolu faz 1 aracımda kullanıyorum. Örnek olması için aşağıya da ekledim.

http://i.imgur.com/DbE1gAZ.jpg

Geri