Yeni Araç 2010 Clio 1.2 Tomtom Edition :)

Serkan kardeşim kısaca çalışmalarına hastayım diyeyim de çok uzatmayayım.qw Ama son sayfadaki resimleri göremedim maalesef. Göğüs ve kadranı çok merak etmiştim bittikten sonra göreyim istedim ama resimler mort bilgine kardeşim. Allah kaza bela vermesin, sağlıkla ve güle güle kullan inşallah.

Serkan kardeşim kısaca çalışmalarına hastayım diyeyim de çok uzatmayayım.qw Ama son sayfadaki resimleri göremedim maalesef. Göğüs ve kadranı çok merak etmiştim bittikten sonra göreyim istedim ama resimler mort bilgine kardeşim. Allah kaza bela vermesin, sağlıkla ve güle güle kullan inşallah.
Teşekkürler Hakkı abi saolasın resimler bende görünüyor abi istersen yeniden dene sayfa 7 post 68 de qw

Cok güzel keyıf alarak okudum devamını takıp edicem

Teşekkürler Hakkı abi saolasın resimler bende görünüyor abi istersen yeniden dene sayfa 7 post 68 de qw

Bende halen görünmüyor. Bende üzerine tek tek tıklayarak açtım. Süper olmuş ellerine sağlık.:eyv

serkan abi yalnız o arka difizörü egsozu felan yaparsan efsane olur :)

Selamlar
Ara verildi proje durdu sanılmasın projeye son hız devam ediyoruz yarın bomba patlıyor benden demesi :D

Selamlar,

Dün Tüm gün Maslak oto sanayide döşemecideydim ve detaylı temizlik öncesi araç iç detaylarınıda bitireyim istedim

Öncelikle direksiyonu servis 60bin km de garantiden soyulma var diye değiştirmiş suan aracım 72bın km de ve sıfır gibiydi derisi ona rağmen istediğim ayrıntıları uygulatmak adına mecburende olsa yaptırcım içim acıdı sökülürken ama yapıcak birsey yok direksiyonun dokunuş hissi kalitesi şuan inanılmaz farklı oldu :)

Ayrıntı olarak bukez sarı kullandım, kemerler, direksiyon ve körük dikişlerini sarı yaptık
Körükte farklılık açısından delikli deri kullandık, aşama aşama fotoğrafladım bütün günümü aldı ama keyfime diyecek yok :D

Buyrun Fotoğraflar.

Dikişlerin sarı olacağını tahmin etmiştim. :) Ama harika olmuş gerçekten. Ustanın da 10 numara işçiliği varmış. Özellikle direksiyon üzerindeki detaylar (ek yerleri, simetrisi, dikişleri, malzemesi vs.) kusursuz. Trim de benim yerim burası der gibi kurulmuş :D

Geri