Yeni Araç 2010 Clio 1.2 Tomtom Edition :)

Dikişlerin sarı olacağını tahmin etmiştim. :) Ama harika olmuş gerçekten. Ustanın da 10 numara işçiliği varmış. Özellikle direksiyon üzerindeki detaylar (ek yerleri, simetrisi, dikişleri, malzemesi vs.) kusursuz. Trim de benim yerim burası der gibi kurulmuş :D

Daha başlangıçtayız :)
Halı paspas yaptırdım zannedersem salı gunu elımde olucak kenarlar siyah deri ve üzeri sarı dıkıslı ayrıyetten Renault sport yazısıda sarı nakış sabırsızlıkla onu beklıyorum :D

tek kelime ile dehşet olmuş.. :)

mükemmel elinize sağlık.:eyv

Hocam gerçekten bi şaheser olmuş :eyv

Harika olmus... durmak yok modifiyeye devam

Herkeze sonsuz teşekkürler, Bugün jantlarımız ve lastiklerimiz takılıyor kısmetse yarında coilover için randevu aldım onuda aradan çıkardıktan sonra perşembe gübü İNANLAR'da Estetikte olucak aracımız :)

Direksiyonda ki dikiş ustalığına hayran oldum. Çok emek verilmiş ve bu emeğin karşılığında mükemmel bir iş çıkmış ortaya. Ellerinize sağlık.

Valla 10 numara iş çıkartiyorsunuz. Zevkle izliyoruz

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jant ve lastiğimizi taktık yarında coilover ları finale bağlıyoruz şuan yüksek ama jantlar iyi oldu sanki :)
Lastik olarak potenza adrenalin 205/45/16 sibop olarakta paslanmaz çelik sibop kullandık karadüzen havaya karşıyız nitojen bastık kafamız rahat :)

lYgDjQ.webp

59Ov75.webp

aqZAE2.webp

4mJn0q.webp

cnc de yaptığım spacer larıda unutmamak lazım çok güzel oldular :)

p4QDEn.webp

Final

1PAoV5.webp

1PAoLY.webp

9XB7Qo.webp

59OvgD.webp

Coilden sonra cok fena olacak

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri