Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel serviste yaptıracağın müdehale garantiyi bozar...
MAİS i aradığın zaman buraya yazdıklarını aynen anlat kardeşim,aracın arıza testine seni götürmek istemediklerini,servis dışındayken arıza tespit cihazına bağladık dedikleri,hangi servis olduğunu vs anlat oradakilere...
Aracımı rot balansa soktum sol tarafta hafif eğrilik vardı makina hepsini düzeltti direksiyonda düzeldi maliyet 20 TL. Başka hiç bir sıkıntısı yokmuş. Bana 1.500 TL Masraf çıkaran Adana Reno İsotlar'ı da allah bildiği gibi yapsın.
Aracımı rot balansa soktum sol tarafta hafif eğrilik vardı makina hepsini düzeltti direksiyonda düzeldi maliyet 20 TL. Başka hiç bir sıkıntısı yokmuş. Bana 1.500 TL Masraf çıkaran Adana Reno İsotlar'ı da allah bildiği gibi yapsın.
servislerin hepsi öyle maalesef en basitinden bir silecek suyuna bile 3-4 tl yazıyorlar. serviste yapacakları işlem aynısı ama adı servis birkere ne yaparsın hersey ornijal vs diyerekten fiyat uçuyo
Nasıl bir eğrilik bu? Ben bazen giderken sanki çok hafif sola doğru gidiyor gibi oluyor.sağ tarafta öyle bir durum olmuyor. Otobanda bakıyorum düz gidiyor. Sorunmudur anlamadım bile.
Öncelikle geçmiş olsun aslında bu bahane o makinaya 4 çelik jant yakışırdıbuna benzer bir durumda ben şaseyi eğmiştim sürat epey vardı hoş bunun olmaması sevindirici