Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yapmış kadar üzüldüm şuan.Cidden geçmiş olsun yani.Gene bakıldığı kadarıyla çok birşey yok gibi pasta cila ile bile zorlarım ben orayı.Allah daha beterinden korusun diyelim.
ben yapmış kadar üzüldüm şuan.Cidden geçmiş olsun yani.Gene bakıldığı kadarıyla çok birşey yok gibi pasta cila ile bile zorlarım ben orayı.Allah daha beterinden korusun diyelim.
Geçmiş Olsun Can Bu Clio 4 Ler Çok Çektiyo Ufak Tefek Kazalardan Gördüğüm Kadarıyla Boya Atmış Ön Takımda Bi Sorun Yoksa Ve Tamponda Yırtılma Vs Söz Konusu Değilse 100 Liraya Halleder Parça Boya Fiyatları Bu Rot Balansada Bişey Almazlar Belki Allah Beterinden Korusun...
çok geçmiş olsun... 1 aydır benimde başımdan musibetler eksik olmadı yaw.2 kere arabama hırsız girdi, 1 büyük kaza geçirdim şirket arabası perte çıktı,3-4 büyük kaza atlattım, park halindeki arabam nerdeyse perte çıkacak. hergün bir yerine vuruyorlar... hadi hayırlısı diyorum bakalım