Led kısa far ampulü ve ip neon başıma dert oldu.Dikkat!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maninwar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tesekkurle r usta özellikle fanlı ledlerin sorun olabileceğini söyledi.ip neonunda sorun yapan kısmı trafosuydu trafo da parklara bağlı olunca soruna yol açtı.olacak oldumu oluyor işte.Karar sizin tabiki .

İyi ki daha büyük sorunlara neden olmamış

geçmiş olsun ne zamandan beridir ip neon takılı şekilde kulllanıyordunuz
ip neonun çıkışı yüksek voltaj olduğu için düzgün montaj yapılmadıysa da yapabilir belki
mesela ben çarpılmıştım montaj sırasında :D

1 sene bile olmamistir ip neon.yine de tedbirli olun bence pahalı bir parca ve daha kötüsü sanayi uckagitci dolu malesef.adam bana 750 tl ye sinyal kolu kakalicakti.yine sorun cozulmeyince acaba ne yapacaktı.

1 sene bile olmamistir ip neon.yine de tedbirli olun bence pahalı bir parca ve daha kötüsü sanayi uckagitci dolu malesef.adam bana 750 tl ye sinyal kolu kakalicakti.yine sorun cozulmeyince acaba ne yapacaktı.
ne yapacaktı biliyo musun alakasız başka seyler cıkarıp sizi daha fazla masrafa sokacaktı kazanan kendisi olacaktı yine en iyisini yapmışsınız usta diye geçinen üç kagıtcılardan uzak durmak gerekir

Ben aracı aldığımdan beri uzun kısa led kullanıyorum. Ayrıca led ler hem kol hemde farlar için daha uzun ömür sağlıyor. Tek orjinal ampül 55W led 36w olması lazım yani daha az güç çekiyor.

Geri