Uniquel - Finduk >> SPY FOTOGRAFLAR !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah, on numara oldu hayalimdeki projeydi ama bana nasip olmadı:) bizden birinin bunu gerçekleştirmesine kendim yapmış kadar sevindim ve gururlandım:eyv amaaa çift eksoz ve çıtalar boyanmadan bu proje bitmemeli...:)

sagolasin abim. niyet ufaklik, kismet finduk:)
dedigim gibi tampon konusunda sorun yok zamani var onun da..

Normal bir Clio RS ten daha gerçekçi duruyor :D Yakında Rolling teklifleri gelirse şaşırmam :aytuğ
Pazar günü göreceğiz canlı canlı :)

10mm spacer neden olmuyor anlamadım. Uzun bijonlarla mis gibi de olurdu.Ustanın elinde var diye işine mi gelmedi acaba :D

maşallah güzel yakışmış :) ide jnatları alamadım gitti:)

aga hiç dövecekmiş gibi değil yaw ibrahim usta nereye gitse senide alıyor yanına çok iyi kanka olmuşssunuz.. :) isyandan dolayı yerde yatıyor diyorsun yani... samsunda çok salça olan olacak sana :)

Normal bir Clio RS ten daha gerçekçi duruyor :D Yakında Rolling teklifleri gelirse şaşırmam :aytuğ
Pazar günü göreceğiz canlı canlı :)

Atakum yolunda salca olmalar basladi zaten :D

10mm spacer neden olmuyor anlamadım. Uzun bijonlarla mis gibi de olurdu.Ustanın elinde var diye işine mi gelmedi acaba :D

usta para almadi ki zaten 5mm'ler icin :D
jantin gobegi bosta kalir bijonlar ustunde gidersin o zaman da bilya sesi gibi ses yapar ve gezme yapabilir araban dedi. du bakalim onlere de 5mm takim de olmadi 10mm alicam.

maşallah güzel yakışmış :) ide jnatları alamadım gitti:)

havza'dakini alaydin ya :)

aga hiç dövecekmiş gibi değil yaw ibrahim usta nereye gitse senide alıyor yanına çok iyi kanka olmuşssunuz.. :) isyandan dolayı yerde yatıyor diyorsun yani... samsunda çok salça olan olacak sana :)

ibrahim abim bi tanedir ya sever de sover de dover de :D dun bi eski kasa 5.20 salcaydi mesela :D

çok iyi olmuş kazasız belasız

bence spacera cokta gerek yok rs tede cok dısarda durmuyor lastikler

ibrahim abim bi tanedir ya sever de sover de dover de :D dun bi eski kasa 5.20 salcaydi mesela :D[/QUOTE]

işin çok zor:) motora takviye şart oldu :)

Spacer yaptırcaksan veya alcaksan göbekte fatura kısmı oluyor.Yani çıkıntısı.Orj poryaya nası oturuyorsa ona da öyle oturuyor.Ustan hayıflanmasın.Herşey sağlıklı :D

Geri