Uniquel - Finduk >> SPY FOTOGRAFLAR !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu gece samsun yollarında 2 asfalt faresi şiir gibi akıyodu..
fındık gerçekten çok güzel duruyor giderkende dururkende..herşeyiyle müthiş görünüyo..ha bide aklıma geldi.. ne bitmez 2. vitesi var onun yaa :D

maşallah..emeğe deydi.

Evet 2. vitesi iyidir.şaşırtıcıdır. 3. vitesde felan değildir. 4 de yığılmaya başlar

süpperr olmuş allah kaza beladan korusun yan maşbielleri ne kadara yaptırdınız bende aracıma almak istiorumda

maaşallah kardeşim güzel olmuş. ama arkadaşların da dediği gibi çıtaları boyatsan daha da güzel olacak gibi :)

çok güzel oldu maşallah. ibrahim ustanın ellerine sağlık.. samsun rs sine kavuştu ph182 yoktu artık var :) kazasız belasız günlere...

img00162201206271902.jpg

ibrahim abi ne yapıyor yerde :)

maşallah çok iyi olmuş

maşallah kardesim kusursuz gözüküyor bende çıtalar boyansın diyenlerdenim :)

Hayırlı olsun görüntü ve işçilik süper, ama diğer arkadaşlar gibi çift egzos ve çıtaların boyanmasına katılmamak elde değil dahada güzel olur tabii sizin fikrinizz..

Maşallah valla bomba olmuş.Çıtaların boyanması cidden şart :D

Bir de spacer düşünebilirsin jantlara.Rslere nazaran biraz içerde kalmış sanki 182ler gibi tam kaslı görüntü olmamış.O da olsa fenalarda :D

Armagan sen de citalar boyansin diyorsan cumartesi citalari boyatiyorum, yeter ulen:)
Jantcima gittim, 10mm spacer olmaz dedi, 5mm aliminyum alasim spacer denedik arkayi baya bi toparladi. onlere de 5mm koyucam.

Evet 2. vitesi iyidir.şaşırtıcıdır. 3. vitesde felan değildir. 4 de yığılmaya başlar

2 ve 3 fenalarda ozellikle 2. vites... meydan-atakent arasi can yakarim :D

süpperr olmuş allah kaza beladan korusun yan maşbielleri ne kadara yaptırdınız bende aracıma almak istiorumda

cok sagolun. marspiyelleri ebay'den aldim. 55 pound fiyati var, kargosu da 35pound tuttu. bundan 3 ay oncesinin rakamlariyla 265liraya kapima kadar geldi, hem de 4 gunde. gumrukte de sorun cikmadi.

maaşallah kardeşim güzel olmuş. ama arkadaşların da dediği gibi çıtaları boyatsan daha da güzel olacak gibi :)

sagolasin abim:) citalar bana da batmaya basladi halledicez ama hala bi tereddutum yok degil boyatmaya da bilirim.

çok güzel oldu maşallah. ibrahim ustanın ellerine sağlık.. samsun rs sine kavuştu ph182 yoktu artık var :) kazasız belasız günlere...

img00162201206271902.jpg

ibrahim abi ne yapıyor yerde :)

RS degiliz be dorugum bildigin 1.2yiz :D
ibrahim ustayi isyan ettirdim artik. 4 gundur beni dovmemek icin zor tutuyo kendini, bugun hissettirdi artik bunu :D

lastıklerın azcık dısarı cıkması lazım kanımca :) maşallah

5mm spacer ile biraz disari aldim orkun. fazla da agirlastirmak istemiyorum. 1.2 araba 50kurus yakmasin :D

maşallah çok iyi olmuş

sagolasin melih. cikardigim tamponlar satilik. bi ara istiyodun, eger hala istiyorsan hemen yarin kargolarim :D

maşallah kardesim kusursuz gözüküyor bende çıtalar boyansın diyenlerdenim :)

hallolcak onlar abi ama hala tereddutlerim yok degil:)
cok sagolasin.

Hayırlı olsun görüntü ve işçilik süper, ama diğer arkadaşlar gibi çift egzos ve çıtaların boyanmasına katılmamak elde değil dahada güzel olur tabii sizin fikrinizz..

cok tesekkurler:) bu tamponu alirkenki amacim, araci egsozsuz haliyleyken de zevkimi alabilmekti. biraz boyle dursun, ilerleyen zamanlarda cift egsozluya cevirebiliriz. 2 tane trim almaya bakar :D

Maşallah, on numara oldu hayalimdeki projeydi ama bana nasip olmadı:) bizden birinin bunu gerçekleştirmesine kendim yapmış kadar sevindim ve gururlandım:eyv amaaa çift eksoz ve çıtalar boyanmadan bu proje bitmemeli...:)

Geri