Uniquel - Finduk >> SPY FOTOGRAFLAR !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün detaylı inceleme şansımız oldu :) maaşallah çok iyi olmuş yavru rs ;) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşime...

maşallah yunus iyi olmuş :bravo

Maşallah,çok iyi olmuş kardeşim.Finduk'un renginede bi ayrı güzel durmuş ama bencede yan çıta boya beni diye bağırıyor :)

bence spacera cokta gerek yok rs tede cok dısarda durmuyor lastikler

Spacer yaptırcaksan veya alcaksan göbekte fatura kısmı oluyor.Yani çıkıntısı.Orj poryaya nası oturuyorsa ona da öyle oturuyor.Ustan hayıflanmasın.Herşey sağlıklı :D

onler icin diskten kestirerek flans yapmak daha saglikli olur dediler bugun. biraz boyle kullanayim bakalim. cok gozume batarsa bakicaz caresine

bugün detaylı inceleme şansımız oldu :) maaşallah çok iyi olmuş yavru rs ;) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşime...

Sagolasin abi amin cumlemize Allah kaza bela vermesin..

Maşallah,çok iyi olmuş kardeşim.Finduk'un renginede bi ayrı güzel durmuş ama bencede yan çıta boya beni diye bağırıyor :)

darlamayin artik beni :D bugun aldigim karar boyatmama adina. tam bi kafa utusu oldu bu citalar :aytuğ

O çıtalar boyanacak kaçarı yok...:aytuğ

güzel oldu güzel maşallah:eyv yalnız çıtaları boyatmamışsın şimdi bir ton ugraş dur aynı rengi yakalamak için :D acil boyat olm onları:)

Meraktan soruyorum, sübül'e bu ön tampon alınsa sorunsuz takılır mı ? Mk2 için konuşuyorum ?

Gerçekten 10 numara olmuş, sert bir duruş yakalanmış. Ufaktan çift çıkış egzoz şart gibi. :)

Meraktan soruyorum, sübül'e bu ön tampon alınsa sorunsuz takılır mı ? Mk2 için konuşuyorum ?

Gerçekten 10 numara olmuş, sert bir duruş yakalanmış. Ufaktan çift çıkış egzoz şart gibi. :)

tesekkurler:)
bizim hb lere bile sorunsuz olmuyo diyebilirim, ama bize yapilan islemlerle sumbule de takilmasi mumkun bence.
bazi sumbullerde on izgara genisligi farkli olabiliyo, bi arastirmak gerek

Geri