Uniquel - Finduk >> SPY FOTOGRAFLAR !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben tam emin olmadan cvplayayım yardımcı olmak açısından... arka tamponda sıkıntı olmadı diye biliyorum.. ön tamponunda sağ ve sol tarafında tamponun bitiş kısmında biraz düzeltme yapıldı.. detayı emre daha net verecektir..

Anladım, bir arkadaşım düşünüyor değiştirmeyi onun için soruyorum. Emre net bir cevap verirse memnun olurum, cevabın için saolasın dostum.

Anladım, bir arkadaşım düşünüyor değiştirmeyi onun için soruyorum. Emre net bir cevap verirse memnun olurum, cevabın için saolasın dostum.

burak rs lerin on camurluklar bize gore daha siskin oldugu icin camurlukların koseleri duzeltilmesi gerekiyor.
ayrıca yine aynı koseler bizim camurluklarda küt geliyor, rs lerde ise duz.. oranın da camurlukla alıstırılması gerekiyor.
yani yapılmak istenirse yapılıyor, ben kaportacıma anlattım anlattım, yine de o en olurunu dusunerekten en guzel olabilecek sekilde yaptı.
arka tamponda bi sorun yok cuk oturuyor, ama sumbullere olmaz tabiki.

burak rs lerin on camurluklar bize gore daha siskin oldugu icin camurlukların koseleri duzeltilmesi gerekiyor.
ayrıca yine aynı koseler bizim camurluklarda küt geliyor, rs lerde ise duz.. oranın da camurlukla alıstırılması gerekiyor.
yani yapılmak istenirse yapılıyor, ben kaportacıma anlattım anlattım, yine de o en olurunu dusunerekten en guzel olabilecek sekilde yaptı.
arka tamponda bi sorun yok cuk oturuyor, ama sumbullere olmaz tabiki.

Eyvallah bilgilendirdiğin için, yok sümbül için sormadım zaten. Araç dizel HB. ;) Yan çamurluklar çok problem değil, sonuçta esnek malzeme olduğundan illaki halledilir.

Geri