Uniquel - Finduk >> SPY FOTOGRAFLAR !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu gece samsun yollarında 2 asfalt faresi şiir gibi akıyodu..
fındık gerçekten çok güzel duruyor giderkende dururkende..herşeyiyle müthiş görünüyo..ha bide aklıma geldi.. ne bitmez 2. vitesi var onun yaa :D

maşallah..emeğe deydi.

bu arada bu yay tehlikeli bişeymiş yaa yakıt sarfiyatım %100 arttı bu nası bişedur :D

​yakından göremedik o kadarr Samsunda durdum görüşemedik bile bırak arabayı gormeyi :P :P

kardesim denk gelemedik biliyosun darlama beni:)

bu gece samsun yollarında 2 asfalt faresi şiir gibi akıyodu..
fındık gerçekten çok güzel duruyor giderkende dururkende..herşeyiyle müthiş görünüyo..ha bide aklıma geldi.. ne bitmez 2. vitesi var onun yaa :D

maşallah..emeğe deydi.

senin de cok emegin var, senin de ellerine saglik loizim.
2 bitmez bende :D

araba fena olmus özelikle lip ve marspiyeller :D
yanlız cıtalar adeta camasır ipi gibi durmus boyasız:aytuğ

araba fena olmus özelikle lip ve marspiyeller :D
yanlız cıtalar adeta camasır ipi gibi durmus boyasız:aytuğ

yarin bi temizlensin de duruma gore boyatabilirim belli olmaz ama cok dusuk bi ihtimal baskan :D

arka tampon bagıra bagıra gitti ona yanarım:D

bencede boyanmalı :eyv çıtalar

Spoiler yetkili serviste boyandi nisan ayinda ve boya atmasi var, ayrica rengin de ne kadar tuttugu tartisilir. Yetkili servisin sahibiyle de sorumlusuyla da ne kadar samimi olsak da ters giden biseyler var orda ve ozellikle bugun ustama boyatmadim, yarin gidicem gozlerine sokucam o spoileri. Tamponlara bakip boya gorsunler, ha kendilerini affettirmek istiyolarsa citalari da boyarlar :D

arka tampon bagıra bagıra gitti ona yanarım:D

O kadar dedik sana abi, gel bunu yasli AP'ye takalim diye, simdi hic afgurmayiniz :aytuğ

Maşallah valla bomba olmuş.Çıtaların boyanması cidden şart :D

Bir de spacer düşünebilirsin jantlara.Rslere nazaran biraz içerde kalmış sanki 182ler gibi tam kaslı görüntü olmamış.O da olsa fenalarda :D

Geri