Teyp satın alacağım

Eğer gerçekten temizse 9887 o fiyatı kesinlikle hak eden bi cihaz.Aktif sürmeyi düşünüyorsanız komponentlerinizi kesinlikle 9887 derim kendime düşünüyor olsam.Sistemi olduğu gibi kullanıp sadece ana üniteyi değiştirecekseniz çok farketmez herhangi bir CDA serisi sizi fazlasıyla mutlu eder.

crossover suanda baglı aracımda su mitlerin yanında gelen kutular oluyor degılmı ben 9887 alırsam anladıgım kadarıyla bu kutuları iptal ederek direk hoperlore kablolar baglanıyor dogrumu anldım bu sekılde ses cok daha kalıtelımi oluyor

Evet o kutular crossover.İşlemci sayesinde sistem ayarından iyi anlayan bi usta crossoverdan daha iyi dağıtıyor sesi.Ses tamamen araca uygun veriliyor.

ben ozaman hıc crossover ıptalıne girmim bellı olmuyor burda ustaların ne yapacagı cok fazla etkısı olmıcaksa ses kalitesinde uygun olan 9856 almam daha mantıklı hem uygun olur ve crossover iptali gerekmez ve ses işlemcisine ihtiyacım olmaz crossover iptal etmediğim icin

adamın kafasını karıştırmasas... seçenek bitmez bu tekno aletlerde... bırını alsın kurtulsun bea... :D

adamın kafasını karıştırmasas... seçenek bitmez bu tekno aletlerde... bırını alsın kurtulsun bea... :D

:D valla ama karar verdim gibi yıne pahalı olanı alacagım dıgerınde usb ozellıgı yok

Pioneer 6050ub bak. Tam tesisat teybi. Çeşit olsun.

Alpine sağlam bir marka ama üst serilerini tercih etmelisin ayrıca Pıoneer'dan teyp konusunda ben şahsen şaşmam ve vazgeçmem. Mesela şuan 9350SD Pıoneer ana ünite kullanıyorum ve çok memnunum tertemiz çalıyor grafik equ ayarları daha detaylı olmuş bu seride özetle pıoneer'ın 6000 ve üst serisi kaliteyi uygun fiyata sevenlere, örnek verecek olursam eğer, tanıdığım yada tanımadığım tesisatçılara soruyorum, hatta proflara bile soruyorum adam bile diyor hemde her markayı sattığı halde Teyp'te Pıoneer'ı tavsiye ederiz her zaman diyorlar :) Mesela JVC'de sağlam bir ana ünitedir temiz çalar sesi bozmaz tavsiye edebilirim JVC sonuçta Japonlar her zaman kaliteli malları üretirler Sony hakkında bir bilgim yok yorum yapmıyorum o yüzden bu arada unutmadan Kenwood'da iyi bir seçenek olabilir ilginizi çekebilir.50'li seriler kaçaktır doğrudur fakat kafan karışmasın orjinal pıoneer'dır diğer ülkeler içim üretilmiştir TR'Ye gelmez RDS yoktur. Sadece türkiyeye kaçak geldiği vevergisi olmadığı için ucuzdur inan mesela bu bendeki teyp 400-500TL arasındadır yasal gelmiş olsa 800TL'den aşaya olmaz emin ol ses çıkışı sağlamdır bende bu teypten öncede 4950 vardı oda sapa sağlam 4 sene kullandım sattım tık dememişti.

Son düzenleme:
Alpine sağlam bir marka ama üst serilerini tercih etmelisin ayrıca Pıoneer'dan teyp konusunda ben şahsen şaşmam ve vazgeçmem. Mesela şuan 9350SD Pıoneer ana ünite kullanıyorum ve çok memnunum tertemiz çalıyor grafik equ ayarları daha detaylı olmuş bu seride özetle pıoneer'ın 6000 ve üst serisi kaliteyi uygun fiyata sevenlere, örnek verecek olursam eğer, tanıdığım yada tanımadığım tesisatçılara soruyorum, hatta proflara bile soruyorum adam bile diyor hemde her markayı sattığı halde Teyp'te Pıoneer'ı tavsiye ederiz her zaman diyorlar :) Mesela JVC'de sağlam bir ana ünitedir temiz çalar sesi bozmaz tavsiye edebilirim JVC sonuçta Japonlar her zaman kaliteli malları üretirler Sony hakkında bir bilgim yok yorum yapmıyorum o yüzden bu arada unutmadan Kenwood'da iyi bir seçenek olabilir ilginizi çekebilir.50'li seriler kaçaktır doğrudur fakat kafan karışmasın orjinal pıoneer'dır diğer ülkeler içim üretilmiştir TR'Ye gelmez RDS yoktur. Sadece türkiyeye kaçak geldiği vevergisi olmadığı için ucuzdur inan mesela bu bendeki teyp 400-500TL arasındadır yasal gelmiş olsa 800TL'den aşaya olmaz emin ol ses çıkışı sağlamdır bende bu teypten öncede 4950 vardı oda sapa sağlam 4 sene kullandım sattım tık dememişti.

benim teyibib bu
PIONEER DEH-P5150UB - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 41035120

memnun degılım cok orjınal degılmı acaba :)

bılgılerın ıcın tesekkurler bılemıyorum benı memnun edecek bır teyıp arıyorum en favorısı hangı acaba cok secenek var

Geri