Teyp satın alacağım

valla bnm arabamdada tessat vardı gidip fuarlara desibel kırıcak sekilde değil ama içini bindiğinde ciğerlerini oynatan bi sistemde 3150 vardı gümbür gümbürde çaliyodu alpine sağlam bi tessat koyucaksan aliniri var diğer türlü 200tl lik basa 600 tl lik cd çalar koysan ne olur ki :):)

indash teyplere de bak.... 4x45w çıkış... ofset/mofset... camera-park giriş... usb-cd-dvd-tv-radıo full+full... seçenek olsun acele etme sona kafana takılır sekte yapar... :cool:

indash teyplere de bak.... 4x45w çıkış... ofset/mofset... camera-park giriş... usb-cd-dvd-tv-radıo full+full... seçenek olsun acele etme sona kafana takılır sekte yapar... :cool:

ses iyi olsun istiyorum

Ana ünite işin temelidir.Sesin kaynağı iyi olmazsa amfi ve kolonlar ne olursa olsun tam performanslarını veremezler.Gümbür gümbür çalan,bagaj zıplatan sistemler referans kabul edilmez kalite konusunda.Pioneer ler genel olarak bass sesleri biraz şişirir,tizler fazal parlayabilir,Alpine da daha dengelidir,orta seslerde Alpine genel olarak daha iyidir,çok üst modellere çıkılmayacaksa Alpine Pioneer dan daha kontrollüdür.Kurmak istediğiniz sistem konusunda daha fazla ayrıntı verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz aslında.Mesela orjinal hoparlör sistemine sadece teyp eklenecekse 300 tl den daha pahalı aletlere boşuna yatırım yapmayın hiç,amfi kullanılmayacaksa Pioneer alın vb.

tesisatım var suanda teyibim pioneer usb modelınden 250 tl fılan almıstım ama dedıgınız gıbı cok tız var ve her zaman aynı perfonmas vermıyor bazen guzel calıyor bazen berbat benim aracımdakı tesısat sunlar

KICKER
QS65.2 PROF. COMPONENT TAKIMI

HERTZ
HSK 163 3 YOLLU MİD TAKIMI ORJİNAL İTALYAN

hertz 1000w bass
2 adet jbl GTO-1004 4 KANAL AMFİ

ne almamı onerırsınız suanda su teyıbe bakıyorum

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/alpine-cda105-usb-iphone-3anfi-cikisli-garantil-18077698

daha dusuk bır model ısımı gorurmu

[TD="colspan: 7"]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Midleriniz ve subwooferiniz çok güzel.Kesinlikle alpine öneririm bu sisteme.3 way hertz zannedersem pasif sürülüyor.Özelliklede 3rca out cihazlara bakın.En önemliside anaüniteyi aldıktan sonra kaliteli bir ayar ile detaylı bir müzik dinlersiniz

onerınız varmı ben cok anlamıyorum aklınızda model varmı hıc

Pioneer 7150UB kullaniyorum cok cok iyi tavsiye ederim ; sıfırını gecen gün bi yerde 800 TL'ye gordum. Sahibinden gibi cesitli online alisveris sitelerinde 400-500 civarina 2.ellerini gördüm bi bakin derim.

Geri