Teyp satın alacağım

Valla Ankara'da ki arkada$la bir görü$ gerekirse cihaza yakindan bakariz , bende GTO 1004 ve 1100w 275 rms JBL sub besliyorum oldukca kalitelide ses aliyorum. Ankara'da ki arkada$lar dinledi ozellikle bass konusunda oldukca keyif alacagin bir cihaz :)

Biraz baktım ama sizin bütçeniz ne kadar teyip için? Alpine cihazları genelde 2v demiş preoutlara.Üst seri cihazları 4v bunlarda tabi fiyat olarak fazla.Kulak zevkinize bağlı birazda basslar ve sesler alpine cihazda daha berrak daha temiz çalıyor.Müzikte detaya önem veriyorsanız alpine seçim yapın ama detay okadarda önemli değil ama özelliğim fazla hemde fiyatı uygun olsun derseniz pıoneer yada clarion cihazları araştırın.Amaç ses kalitesi ise pıonnerin güzel hı end cihazlarıda var.
CLARİON DXZ 868 HI-END PROFOSYONEL ÜNİTE - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 70789466
http://www.pioneer.eu/tr/products/archive/DEH-P88RS-II/index.html
Pioneer DEX-P99RS - www.pioneer.com.tr
Pioneer DEH-9350SD Animasyon Ekran Usb Sd Kart Girişli Oto Cd Mp3

Biraz baktım ama sizin bütçeniz ne kadar teyip için? Alpine cihazları genelde 2v demiş preoutlara.Üst seri cihazları 4v bunlarda tabi fiyat olarak fazla.Kulak zevkinize bağlı birazda basslar ve sesler alpine cihazda daha berrak daha temiz çalıyor.Müzikte detaya önem veriyorsanız alpine seçim yapın ama detay okadarda önemli değil ama özelliğim fazla hemde fiyatı uygun olsun derseniz pıoneer yada clarion cihazları araştırın.Amaç ses kalitesi ise pıonnerin güzel hı end cihazlarıda var.
CLARİON DXZ 868 HI-END PROFOSYONEL ÜNİTE - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 70789466
DEH-P88RS-II (Arşivlenmis) - Pioneer Türkiye
Pioneer DEX-P99RS - www.pioneer.com.tr
Pioneer DEH-9350SD Animasyon Ekran Usb Sd Kart Girişli Oto Cd Mp3

Tesekkürler ama benım ıcın ses berak olması kalitesi cok onemlı sanatcı sankı arabada soylermıs gıbı ses ıstıyorum yuksek seste ıse sesın bozulma oranı az olmalı butcem aslında 800tl kadar alpine olursa

Tesekkürler ama benım ıcın ses berak olması kalitesi cok onemlı sanatcı sankı arabada soylermıs gıbı ses ıstıyorum yuksek seste ıse sesın bozulma oranı az olmalı butcem aslında 800tl kadar alpine olursa

Soner, Giresun merkezde misin? Hakan'da al görüştüğün yere bak kafana yatarsa ordan alır ayarlarıda yaptırırsın yok olmadı araştırmaya devam edersin...

Soner, Giresun merkezde misin? Hakan'da al görüştüğün yere bak kafana yatarsa ordan alır ayarlarıda yaptırırsın yok olmadı araştırmaya devam edersin...

evet merkez tamam ozaman haberlesırız ben yatıyorum hepinize tesekkurler hayırlı geceler...

almışken alpine in yeni serilerinden al derim hakanda demiş şaban abide vardır kartada taksit yapar istersen olmadı pioneer da düşünebilirsin

Yerinizde olsam o Hertz komponentler için öncelikle dahili işlemciye sahip bi Alpine alırdım.CDA 9887 gibi.Daha sonra Kicker componentleri çıkartıp satardım ve Hertz leri aktif olarak sürerdim.

şaban abiyle konuştum soner yeni seri ürünler geliyormuş yoldaymış yanına bi gün gidelim istersen konusuruz yüz yüze...

Geri