Teyp satın alacağım

Satılıklar bölümünde 1 tane teyp var
Melihdi yanılmıyorsam.
pioneer 3050 serisi
Benim eski aracımdaki teyp
gayet güzl cihaz. ben memnundum
tavsiye ederim.
işini fazlasıyla görür.

linki:
http://www.renaultfanclub.com/satil...k-pioneer-teyp-usb-aux-cift-amfi-cikisli.html

tesekkürler ama pioneer dusunmuyorum artık alpine oneriniz olursa sizi dinlemten memnunuyet duyarım suanda bulabıldıgım en ıyısı teyip bu fiyat olarak ve özellik olarak

Kardeşim bence kesinlikle doğru karar vermişsin. Bunu kullandıktan sonra pioneer i teyp diye arabana takmazsin. xx50 li seri pioneer lar bildiğin gibi garantisiz ve çoğunda rds yok. Pioneer güzel dir, ama senin alpine ile aralarında çok bariz fark var. Güle güle kullan. Içinde hiç keşke olmasın kararın on numara.

tesekkürler ama pioneer dusunmuyorum artık alpine oneriniz olursa sizi dinlemten memnunuyet duyarım suanda bulabıldıgım en ıyısı teyip bu fiyat olarak ve özellik olarak

Pioneer neden düşünmüyorsun bilmiyorum ama.
profesyonel bir sistem yapmayacaksın anladığım kadarı ile.

Aynı sistemde ikisinide dinle derim.
Farkı anlarsan parasını ben öderim. her söylenen kafanı karıştırmasın.
yok kamasonic gibi kalırmışfalan filan.

garantisiz ve RDS si olmadığı doğrudur.

Hiçbir pioneer aynı klasmanda bir alpine ile aynı kalitede cd okuyamaz ve ses üretemez. Fiyatı uygun olsun tesisatı çaldırsın dersen pioneer yeter. Ama kaliteye ve sese önem verirsen kesinlikle alpine. Cihazların cd okuma, ses uretimi, ses dönüştürücü ve belli çalışma süresi sonrasıda aynı performansta çalışması önemlidir. Pioneer nasıl jamesondan kaliteliyse alpine de pioneer dan kalitelidir. şahini doğanı herkes kullanır ama mercedes ten daha iyi olduğu iddia edilemez. Pioneer i da herkes kullanır ama bu işi bilenler alpine den daha iyi olduğunu iddia etmez. Yine söylüyorum fiyat/performans olarak tesisata yeter ve çalıştırır ama alpineden kaliteli değildir. Paran varsa alpine al.

Alpine ben kötü demiyorum isterse alsın.
keyfi bilir.
Yanlışları doğru diye dikte etmeye çalışmıyorum.

Profesyonel bir kulağı olmayanlar giriş seviyesi ürünler için bu farkı anlamakda zorlanır hatta anlamaz bunu diyorum.
Aksi varsa söyleyin.

pioneer 8350sd her türlü alpineyle baş eden bi teyp gerek rdsli olması, gerek 3 anfi cıkısı olması, gerek 4x50 mosfet ses cıkısı olması, gerek sekil olmasıyla her yonden 10 numara bi teyp müthis ses kalitesi var.. fiyatıda cok uygun 320 tl'ye sıfır kutusunda satılıyor ve benim double din teypten vazgeçip 8350sd almama sebep olcak teyp bu teyp varken double dinden bile vazgeçtim :)

Alpine ben kötü demiyorum isterse alsın.
keyfi bilir.
Yanlışları doğru diye dikte etmeye çalışmıyorum.

Profesyonel bir kulağı olmayanlar giriş seviyesi ürünler için bu farkı anlamakda zorlanır hatta anlamaz bunu diyorum.
Aksi varsa söyleyin.

doğru söylüyorsunuz. Bende zaten paran varsa ve seste dikkatli isen alpine al dedim.

arkadaslar bu nedenden dolayı alpine karar verdım ılgınız ıcınde ayrıca cok tesekkur ederım denedıkten sonra teyip hakkında yorumlarıda yapacagım.

Kardeş özelden açıklamalı bi mesaj gonderdim.

Geri