Teyp satın alacağım

benim teyibib bu
PIONEER DEH-P5150UB - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 41035120

memnun degılım cok orjınal degılmı acaba :)

bılgılerın ıcın tesekkurler bılemıyorum benı memnun edecek bır teyıp arıyorum en favorısı hangı acaba cok secenek var

Ne demek üstad ben kimseye kötü şey önermem mesela geçen gün mahallede bir amcamız Yeni Doblo'nun Full'ünü alacaktı bende dedimki git direk Ford Connec'tin Full'ünü al daha iyi dedim ertesi gün gitti aldı ve çok memnun hala teşekkür ediyor neyse bence 9350sd çok gösterişli ve bir o kadarda kibar bir teyp ben çok beğendim şahsen dediğim gibi 6000 ve üstü serileri çok güzel Pıoneer'ın o sendeki eskilerden cd'yi kafayı çıkarmadan takıyorsun açıkçası kötü bir görüntü oluşturuyordu kafadaki delik eski serilerde ama yeniler süper ya dediğim gibi tavsiye ederim ne diyeyim hayırlısı olsun ama Pıoneer ve Alpine seni üzmeyecek malzemeler pişman olmazsın ama şu bir gerçek ana ünitede piyasada en çok tercih edilen Pıoneer gibi görünüyor.

Soner al bi teyp kurtul amma sıkıntı yaptın yaw...:D

Erdinç sende hoşgeldin çözdün demek işi...:aytuğ

onemliymiş gercekten ama fiyatı uygundu cok fark yaratıyormu evet derseniz ozaman bu urun daha mantıklı bunda var degilmi bu özellik
Alpine 9887 R - Cd / Mp3 Çalar ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 81921624
Bu cihaz güzel.Fiyatta araştırma yapılıp alınabilir.Bilginiz yoksa aktif sürme işine girmeyin hiç,uğraştırıcı hemde maaliyetli bir iş.Seste detay,kalite,temizlik,ve soft basslarda alpine anaüniteleri,pıoneer'den bir adım daha önde

.....

Son düzenleme:
keske buna bu kadar para verceginize sıfır pioneer 8350sd yada 9350sd alsaydınız ses kaliteleri inanılmaz bu 2 teybin neyse hayırlı olsun gule gule kullanın..

keske buna bu kadar para verceginize sıfır pioneer 8350sd yada 9350sd alsaydınız ses kaliteleri inanılmaz bu 2 teybin neyse hayırlı olsun gule gule kullanın..

benım satın almıs oldugum teyip daha iyi değilmiki

iyi cok iyi lakin aynı kalitede ses cıkısı olan, aynı 3 anfi girişli sıfır pioneer teyp almak daha mantıklıydı 8350sd ve 9350sd ses cıkısları fena kaliteli ve 3 anfi cıkıslı 4x50 mosfet ses cıkıslı ama hayırlı olsun bu teypte cok güzel :eyv

iyi cok iyi lakin aynı kalitede ses cıkısı olan, aynı 3 anfi girişli sıfır pioneer teyp almak daha mantıklıydı 8350sd ve 9350sd ses cıkısları fena kaliteli ve 3 anfi cıkıslı 4x50 mosfet ses cıkıslı ama hayırlı olsun bu teypte cok güzel :eyv

haklısınız özelık olarak aynı gozukmekteler ama alpine cok oneriyorlar bu yuzden tercihim alpine oldu ses kalitesinin iyi oldugunu deneyerek gormek ıstıyorum zaten aracımda pıaneer teyip mevcut ama alpine merak ediyorum hayırlısı bakalım tesekkurler

Geri