Soğutma suyunda yağ gördüm..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar dün tekrar ustaya gittim aracın hiç bir sorunu olmadığı kesinleşti.
Benden önceki sahibi yağlı su koymuş arabaya. Bende suyu ağzına kadar doldurduğum için tahliye hortumu seviyesi aşağıda kalınca bütün yağı yukarıya atmış
Çok şükür en ufak sıkıntı yok. Yarın ratyatör suyunu boşaltıp içini dışını komple temizlettireceğim.
Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. :)
Saygılar

helal süt emmiş ustaya denk gelmişsin yoksa slindir kapağı flan açarlardı.

geçmiş olsun

Kendi ustama sonuna kadar güveniyorum zaten ta en baştan söylemiştim paragöz biri olsaydı simdilik sıkıntı yok biraz bin böyle 10 gün sonra tekrar bakalım demezdi. Gökhan kardeşim sağolsun onun ustasına da helal olsun benim ustamla aynı şeyleri söyledi dün iyice baktırınca sıkıntı olmadığını anladık ama bu sorun clio'larda kronik dediler dikkatli kullan fazla zorlama arabayı falan dediler bakalım inşallah ilerde başımıza gelmez gelirse de çalacağımız kapılar belli oldu bu sayede..

Saygılar

2008de ehlıyetle arabayı aldıkdan sonra Mustafa abiden sasmadım sasmamda gecms olsun

2008de ehlıyetle arabayı aldıkdan sonra Mustafa abiden sasmadım sasmamda gecms olsun

Eyvallah kardeşim Allah razı olsun çok yardımcı oldun yine görüşürüz inşallah ekledin mi beni MSN e

Şuanda bende tam öyle ustalar arıyorum :) Konya uzak . Bir yerden su atıyor ama bulamıyorum bir türlü .

Nerde ikamet ediyorsun Kadir ?

Eyvallah kardeşim Allah razı olsun çok yardımcı oldun yine görüşürüz inşallah ekledin mi beni MSN e
kardesm kazaya dek geldi Tum mesajlar silindi Tekrar Yolla yaz buraya msn

Geri