Soğutma suyunda yağ gördüm..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
conta dışında yağ teması olan ekıpmanlardan da yağ kaçabılır... önce ufak masraflı yerlere baktırın... su haznesını tam doldurmak rısklı hortum çatlar-patlar, anlık hararet yapar...

senin araçta yağ soğutucu varsa olabilir tabi.

senib araçta yağ soğutucu olduğunu zanettimiyorum .termostat yada termostat yuvası catlak yada contasuı bozuk olduğunda olabiliyormuş.

Yağ Pompasından Kaynaklı Olabilir ...

Arkadaşlar sağolsun Gökhan AKSAKAL kardeşim bugün ilgilendi benimle ustasına gittik çok şükür milyarı bulmayacak bir masrafla kurtulacağız sanırım. Biraz işleri toparlıyım yarın birgün götürüp yaptıracağım. Başta Gökhan kardeşime ve konuyu değerlendiren sizlere çok teşekkür ederim insan böyle durumlarda yalnız olmadığını görünce biraz rahatlıyor hepinize ayrı ayrı teşekkürler :)

sorun neymiş?

Üst kapaktaki saplamalarda kılcal çatlaklar oluşmuş tüm cliolarda kronik dedi düzgün yapılırsa sıfırı gibi olur yıllarca binilebilir dediler. Bakalım bir karar vereyim kesin sonucu yaptırınca paylaşırım

mustafa abi'ye götür halleder. YalnıZ dediğim gibi gecikme çünkü kalorifer radyatör'u ole normal radyatör yağla tıkanırsa tamir masrafın Kadar onlar da para tutar.

Üst kapaktaki saplamalarda kılcal çatlaklar oluşmuş tüm cliolarda kronik dedi düzgün yapılırsa sıfırı gibi olur yıllarca binilebilir dediler. Bakalım bir karar vereyim kesin sonucu yaptırınca paylaşırım
Tamirden sonra Max. 4 sene binilir .

Arabanız su eksiltiyordur .

Bende kapakta çatlak yaptırmıştım . Zor bir işlem . Toplam harcıycağınız para taşlama dahil 600 TL .

6927771885_d6e7202c99_z.webp
6927771887_9068d5fda8_z.webp
6927771891_e1178210ac_z.webp
6927771893_c33de8b048_z.webp

işiniz zor benden söylemesi .

​Geçmiş olsun..

Geri