Soğutma suyunda yağ gördüm..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
soğuyacak bir şey yok.demekki harett yapmasada lpg nin yüksek sıcaklığı bozuyor contayı.bu yüzden demekki arabanın yağına suyuna bakmak gibi deyim var.olan olmuş senin sucun yok .kontrol etmekle en iyisini yapmışsı
n.

öyle de daha yeni aldım arabayı 1.5 ay oldu inşallah büyük bir sorun yoktur meseleyi hallettirecem bir daha da lpg de binmeyecem arabaya az binerim öz binerim

sonuçta arabanın geçmişini bilmiyorsun .daha önceki sahibi aynı sorunla karşılasıp ucuz malzemeye kaçmış olabilir .sen contayı konyadaki yetkili servis varr karatay mı nerdeydi ordan al .

yarın halletmek için götürecem tekrar ustama hemen bakmasını isteyeceğim bakalım ne diyecek dediğiniz yeri bilmiyorum ama en yetkili servis neresiyse oradan alırım parçayı çok ama çok teşekkür ederim abi ilginiz alakanız için Saygılar

herhangi bir benzinlikten ilave su koydun mu? şu hani istasyonlarda olan tabancalardan. Onların çoğu artezyen suyu olduğu için bazen yağlı olabiliyor. İkinci ihtimali düşünmek istemiyorum.

hayır öyle bir şey yapmadım kendim dolduruğum ılık musluk suyu ilave ettim hep bugün tekrar kontrol ettim kesinlikle yağ karışımı var abi başka bir şey değil ama çok aşırı yağ karışmıyor üzerine yeni su ekleyince yağ dışarı taşıyor su tertemiz çıkıyor alttan çok ufak ufak yağ birikmeye başlıyor sonra anlamadım bende

kardeşim senin conta değişcek bu kesin gibi görünyo senin canını sıkmak istemm ama böyle binme bence bide lpg sistemiyle bi alakası oldugunu sanmıyorum kara düzen lpg olsa skntı ckarr belki..

kalite orj otogaz alırsan, çok hararet yapmaz, bazıları dökme-mutfak gazı satıyor, bunlar aşırı ısınma yapıyor, butan-propan oranı farklı olduğu için... araçta mekanık-conta aksam eskıyse, çabuk yıpranır, lpg araçlarda... enj sist lpg fazla sorun yaratmaz...;)

Arkadaşlar şimdi aklıma takılan bir iki soru var sizlere sormak istiyorum.
Öncelikle aracımda sanki hiç sorun yokmuş gibi ne çekişte ne hararette anormallik var yarıya gelmiyor bile hararet çok normal motor bölümünde en ufak yağ kaçağı yok yere 1 damla yağ damlamıyor.

Aklıma geldi sormak istedim bir forumda arkadaşın biri tozdan kirden ve antifirizin bozulmasından olur ister böyle kullan ister komple temizlet yeni antifirizle kullan kesinlikle kafaya takılacak bir sorun yok yazmış bu doğru mudur ?

Bazı forumlarda yağ soğutucusu delikse ondan yapar sadece onu değiştirtmen yeterli demiş tabi ben komple kontrol ettireceğim ama gerçekten yağ soğutucusu arızalıysa 200 tl ye malolacak şeyi neden 2000 tl ye çıkarayım durduk yere

bir de radyatör su kabında max çizgisi var geçen gün unutup ağzına kadar doldurdum suyu onla alakalı olabilir mi

son olarakta bu sorun ortaya çıkmadan 1 hafta önce aracın içinde bi yanık kokusu vardı bir yerde park halindeyken araca bindim hareket ettim kokuyu hissettim ama dışardan geliyordur diye önemsemedim zaten 5 dk sonra koku falan kalmadı conta yandığında böyle bir yanık kokusu gelir mi

çok soru soruyorum ama inanın bir an önce halletmek istiyorum çünkü o kadar soğudum ki araçtan bu şekilde ne verirlerse satmayı bile getirdim aklıma :(

yağ ve su şakaya Gelmez numaram 5466294257 beni ara görüşelim 8 10gün intihar sayılır

Geri