ve bilim adamları artık burayada saldırmış.
sallaa sallaa yer yerinden oynasın
sallayıp durmuşlar yine
süper ya bu dizi
gerçekten mekanik ve mühendislik bilgilerine hayranım bu iki arkadaşın.
hayır birde evet kesinlikle o yanlış, bu doğru, kesinlikle maliyet yüzünden vazgeçtiler gibi bilmiş ve sanki Renault kurul toplantısında vakit geçirmişler gibi komedi yorumları yokmu öldürüyor adamı
süper bilgili zeki arkadaşım tarzıma marzıma nasıl takılacağımı sana soracak halim yok sabaha kadarda istediğin tarzda yaz bana sana kim karışır her kelimenle yerin dibine girerken?
lafa bak sen araba ile kamyon aynı açılır sanıyorsanmıymış
hahhahahha, dostum hadi bize anlatsana kamyon ile arabanın farkını, nasıl bir rodaj farklı varmış mış, öyle kafandan uydurmada değil adam gibi belge ve linklerle o çok büyük farklı iki aracın rodajlarını hadi bize atda öğret dostum ya
ikiside piston,krank,piston kolu, emme,patlama,egsoz ken ve bırakın kamyonu Volvo iş makinalarında bile enjektör,turbo arabalarıyla ortak parça olabiliyorken arkadaşa göre ikisi çok farklı.
bu sen sütlü çıkolata ile bitter çikolata aynı yeniliyor sanıyorsan demeye benzemiş
hahahahah birini arkadaş ağzı diğerini neresiyle yiyorsa
en ama en komiğide arkadaş turboyu intercooler ile soğutu, hayır tarih böyle bir adım yazmadı ama arkadaş başardı, dostum mekanik ve mühendisliğin yerlerde onu anladıkta ya kimyan fenindemi zayıf be mübarek?
emme den giren havayı soğutur intercooler, oradaki etkiside 20c geçmez atıyorum 60derece girecek havayı 40a düşürür ve 40taki havada bulunan oksijen miktarı 60derecede bulunandan çok yakıtıda hava değil oksijen yakar.
intercoolerın etkisi bundan öte değildir,kapişmi arkadaş? anladı?
yanma odasına sen 40 derecede hava atsan, 60da atsan, -30 derecde atsan kimyan varsa anlarsınki oradaki çıkan o senin süper bilginle tarif ettiğin egsoz gazının derecesi değişmez benzin için sabit, mazot için sabittir ve dolayıysıyla o turbonu ısıtan egsoz gazının derecesine sabittir değişmez arkadaşım
allahım diyecek bir şey bulamıyorum.
sana ben 1500 tane garretten,kkk'dan ,borgwarner'dan link yollayım turbo aynen dediğim gibi yağ ve su ile soğutulur diye, hadi sen bize büyüklüğünü başarını gösterde bize turbo intercooler ile soğutulura bir yazı yollasana madem gerçek öyle kardeşim