Sonucu merakla takip ediyorum. Güzel proje
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli dostlar sonuca İnşallah yakınız. Son olarak megan II koltuk ısıtma düğmelerini ebaydan gelmesini bekliyorum. Bu düğme/anahtarlar gelince inşallah proje başarıyla bitireceğiz. Öncelikle sizden sabır rica ediyorum. önce kendi aracımda tam uygulamalıyım ki ; doğru ve kesin bilgi ile scenic dostlarına da referans olsun. Ve en çok hoşuma giden bu işlemde dijital ekranda koltuk ısıtma ikazının yer alması. Bunu yapmak nerden icap etti diye sorarsanız : öncelikle aracımın kitapçığında koltuk ısıtma bölümünden bahsediyordu ve resimleri de konu başında yayınlamıştım. sonra internetin altını üstüne getirdim. ilginç bilgiler içeren siteler var. Örneğin Ukrayna dilinde yazılmış ve bizim araçlara ait çok doküman buldum. sonra bu dökümanları translate ( dil çevirici ) de çevirdim. çok ilginç bilgilere ulaştım. böylece koltuk ısıtma işine başvurdum. Örneğin sol arka koltuk altındaki soket orijinal alarm soketiymiş. bu sokete 7711229349 parça nolu ürün ile orijinal ve çok kaliteli araca birebir uyumlu alarm eklenebiliyormuş.
tesekkur ederim kardeşim. Koltuk ısıtma işi ile kafayı iyice bozdum. Suan aracin ic taban komple boşaltım. Kablo takibi yapıyorum. Bugün ölçülerde istedigim cok onemli bir bilgiye ulaştım. Inşallah bu kesfettigim ile tam sonuca ulasirim. Hazir alt tabanı komple sokmusken alt tabana ses yalıtım doseyeyim diyorum. Yarin önce alt ses yalitim döşemesi ve sonra buyuk umutla koltuk ısıtma tam sonuca ulaşmayı umuyorum. Hayırlısı Allah tanAbi eline emeğine sağlık (ekranda koltuk ısıtma yazması şahane istanbulda olsan sizeçok yardımcı olmaya çalışırdım malum sanayi sektöründeyim CNC tezgahlar filan Bu arada orjinal scenic alarm soketinin yerini biliyorum ve almak isteyen varsa 160 tl satan yeri biliyorum saygılar