2005 dinamik, deri koltuğum yok ama Ülkenin Sibiryası Eksikşehirdeyim. Bana lazım olur bu ![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağatay bey teşekkür ederim ama tam sonuca ulaşamadım. Şuan sorun olan araç çalışınca düğme 0 pozisyonda olsa bile alt ve sırt ısıtıyor. diğer bir sorunda düğme 3cü kademeye alınca dijital ekrana '' koltuk ısıtma devrede '' mesajı geliyor. Hani koltuk ısıtma kumanda düğmesi yanlış bağlantıdan bir yerleri yandı desem ; en kötü ihtimalle megane 2 koltuk ısıtma düğmesine baktım ebayda 29£ + 4,95£ çiftine istiyor. bende 20£ teklif gönderdim kabul ederse bu düğmeleri alacağım. serviste varmı diye sorayım dedim. aracın saşesini sordu. bende şuan aracımda yok. ben kendim eklemek istiyorum dediğimde ; servis : aracın kendi donanımı dışında parça isteği yapamıyorlarmış. yani servisten umut yok. ama Renault parça satan arkadaşlara sorduramadım varmı ve fiyatı ne diye. bulunduğum yer Ankara ya 25-30 km uzak.Maşallah diyorum scenic için bur ilk yaptınız ellerinize sağlık
Evet scenicler öyle ama orjinal düğmenin içinde büyük ihtimal direnç vardır bu yuzden 3 kademede algılama yapıyor olabilir cikmcilardan düğme denemesi yapılabilirBirde aracıma aşık olmama sebep ; yaptığımız işlemde servise Pc ye bağlanıp tanıtmaya veya sistemi açtırmaya gerek yok. sistem uygun olan donanımı direk kabul etmesi de ayrıca çok güzel.
Bende ankaradayim aslinda yardimci olurum sizeÇağatay bey teşekkür ederim ama tam sonuca ulaşamadım. Şuan sorun olan araç çalışınca düğme 0 pozisyonda olsa bile alt ve sırt ısıtıyor. diğer bir sorunda düğme 3cü kademeye alınca dijital ekrana '' koltuk ısıtma devrede '' mesajı geliyor. Hani koltuk ısıtma kumanda düğmesi yanlış bağlantıdan bir yerleri yandı desem ; en kötü ihtimalle megane 2 koltuk ısıtma düğmesine baktım ebayda 29£ + 4,95£ çiftine istiyor. bende 20£ teklif gönderdim kabul ederse bu düğmeleri alacağım. serviste varmı diye sorayım dedim. aracın saşesini sordu. bende şuan aracımda yok. ben kendim eklemek istiyorum dediğimde ; servis : aracın kendi donanımı dışında parça isteği yapamıyorlarmış. yani servisten umut yok. ama Renault parça satan arkadaşlara sorduramadım varmı ve fiyatı ne diye. bulunduğum yer Ankara ya 25-30 km uzak.