RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

• AnıL-Megane2010

Oy: 2 3.1%
  • ArMy

Oy: 16 25.0%
  • CenkeRS

Oy: 5 7.8%
  • ATALAY

Oy: 9 14.1%
  • sedat

Oy: 2 3.1%
  • smiller

Oy: 5 7.8%
  • burakdinler

Oy: 25 39.1%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohoo sizde iyyice çocuklaştınız :) kısa kesin artık :)

Dağılın ulen havalarında girişler seni aşar..Şu üstteki yazıyı yazabilecek noktayı koyabilecek en son kişilerden birisin..Doğru da olsa yanlış da olsa senden büyükler kendi aralarında tartışıyorlar mevzu hakkında..Kısa kesin demeler falan hoş olmuyo..Doğru diyosun senin yaş grubuna düşmesinler çocuklaşmasınlar.. :byby

Dağılın ulen havalarında girişler seni aşar..Şu üstteki yazıyı yazabilecek noktayı koyabilecek en son kişilerden birisin..Doğru da olsa yanlış da olsa senden büyükler kendi aralarında tartışıyorlar mevzu hakkında..Kısa kesin demeler falan hoş olmuyo..Doğru diyosun senin yaş grubuna düşmesinler çocuklaşmasınlar.. :byby

armağan abi farkettinmi bilmem fakat arada gülücükler var :)
enson cümlen benim düşünceme uyuyor :)

herkeze başalarılar

ya kardes göz var nizam var bu forumda beni kimse sevmiyor bu bi gercek o yuzden bana oy verilmemesine hak veriyorum sag solu patlak catlak vuruk kırık sıfır özellikli arabalara millet sırf arkadası diye arası iyi diye oy veriyor oy verilen arabalardan sadece 1 2 tanesi özellikli digerleri sıfır özellik vuruk kırık orası burası ama oy oranlarına bak cosmus ben haklı itirazımı yapıyorum burda insaf yav göz var nizam var burak abinin araba tamam full özellikli bi araç ona lafım yok ama diger oy verilen bütün araçlarda 1 2 tanesi haric sıfır yav sıfır ama bakıyorsun oyları cosmus deli olmak icten degil yav ben daha oylama baslamadan demiştim millet arkadasına vercek diye cünkü tanıtımda millet oyum sana demişti ates olmayan yerden duman cıkmaz yav ammmmmannn polemige girmiyim en iyisi zararlı ben cıkıyorum hep cünkü banlanıyorum neyse bu son yorumum konuya 1. olan burak abiyi tebrik ederim.

Abicim bak sevmeme meselasi yok , sen kendi kendini bizden dışlıyorsun .. Aracına saygı duyuyorum çok güzel cıncık gibi maşallah :)
Sen bu forumdan bir kaç kişiyle görüştün ben daha kimseyle görüşemedim :D , Seni benden iyi tanıyorlar mesela :)

Bence sen bu arkadaşına veriyor mevzusunu geç :) Abicim forumda sadece megane takımında aktif olma , açıl daracık alandan :D
Gör bak herkes seni daha iyi tanımıyor mu ? :) Sen diğer kişilere 1 gelirsen onlar sana 3 gider ;)

Senin açtığın konulara özellikle cevap yazmaya çalışıyorum , konusu aktif olsun diye ;)

Burda Bir Kaç Şeye Cevap Vermek İstiyorum Yarışmaya Katılanlardan Birisi Benim Benim Araçta Ses Sistemi Dışında Stocklar Stock'u Burda Kimse Laf Yapmasın.
Modifiye Park Ampulu-Park Sensörü İle Olmuyor.Anıl Beni Sana Zıt Olarak Algılama Ama Artık 0 Araçlarda Bile Park Sensörü Var Onlar Modifiyelimi Şimdi.
Benim İçin Bir Aracın Modifiyeli Olması İçin Gerekenler..(Kendi Tarzımla Beraber)
-Angel Yada Far Karatma.
-Güzel Bir Egzoz Sistemi.
-Güzel Bir Filtre Sistemi.
-Araca En Güzel Yakışan Orjinal Dışı Jant Seçimi.
-Xenon Far.
-Spor Yay Seti.
-Ufak Tefek Göze Hoş Gelen Şeyler(App-Sticker vs)

Bu Kriterlere Uyan Tek Araç Burak Abinin Aracıdır.Kimse Ne Tatsızlık Çıkartsın Nede Kırılsın..
Burak Abiyide Buradan Kutluyorum...
Heee Örnek Olarak Burda Her Akşam Konuştuğum Anıl'ın Da Aracı Var Yada Genelde Sohbet Fırsatı Bulduğum Sedat Abi'nin Aracıda Var Ama Önemli Olan Kriterlere Uygun Olan Aracı Seçmek....

Ayın megane'ı yarışmasında illa modifiye mi gerekiyor..MeganeIII fluence olarak satışa girmese şu oylamada da yer alsa çoğu kişi tamamen orjinal arabaya oy vermeyecekmiydi..Olay iyice ayın modifiyeli megane'Ina döndü çizgisindan çıktı iş :)
Foto çekimleri de iş yapar bunda..Orjinal bi arabanın hatlarını çizgisini öyle bir güzel belli edersin ki tamamen stock araba bile 1. olabilir..Herkesin kriteri farklı sorgulamamak lazım..

Modifiye bir yaşam tarzıdır....:D başarılar,oy kullanmıyan arkadaslara güncel olsun...

Ayın megane'ı yarışmasında illa modifiye mi gerekiyor..MeganeIII fluence olarak satışa girmese şu oylamada da yer alsa çoğu kişi tamamen orjinal arabaya oy vermeyecekmiydi..Olay iyice ayın modifiyeli megane'Ina döndü çizgisindan çıktı iş :)
Foto çekimleri de iş yapar bunda..Orjinal bi arabanın hatlarını çizgisini öyle bir güzel belli edersin ki tamamen stock araba bile 1. olabilir..Herkesin kriteri farklı sorgulamamak lazım..
Modifiye şart değil Armağan, konu ister istemez modifiye geldi...
Şuan üç tane MeganeII var yarışmada, benim gözüme en hoş gelen araç senin aracın ne kadar modifiyeli olduğu önemli değil göz zevki var herkeste istediğine versin oyunu, benim arabamda şu var bu var başkasında yok ama benden fazla oy aldı demek hoş değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri