RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

• AnıL-Megane2010

Oy: 2 3.1%
  • ArMy

Oy: 16 25.0%
  • CenkeRS

Oy: 5 7.8%
  • ATALAY

Oy: 9 14.1%
  • sedat

Oy: 2 3.1%
  • smiller

Oy: 5 7.8%
  • burakdinler

Oy: 25 39.1%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anıl olm birinci ol diye oyumu sana verdim :D
Hangi oylamaya katılsan yüzün gülmüyor bari bunda gülsün dedim ama benim oyumla pek bir şey olacağa benzemiyor :D

Modifiye şart değil Armağan, konu ister istemez modifiye geldi...
Şuan üç tane MeganeII var yarışmada, benim gözüme en hoş gelen araç senin aracın ne kadar modifiyeli olduğu önemli değil göz zevki var herkeste istediğine versin oyunu, benim arabamda şu var bu var başkasında yok ama benden fazla oy aldı demek hoş değil...

Evet abi itiraz eden arkaşı korumak değil amacım.Senle aynı şeyleri söylüyoruz zaten..

Anıl olm birinci ol diye oyumu sana verdim :D
Hangi oylamaya katılsan yüzün gülmüyor bari bunda gülsün dedim ama benim oyumla pek bir şey olacağa benzemiyor :D
burak abi yarışmaya girerse tabi olmaz..resmen çomak soktu işime :D:D:D:D

Burak Abiyi Banlayalım hehe :D

Herkese başarılar......

Arkadaşlar araçlar gerçekten çok hoş.Heyecanlı bir çekişme bizi bekliyorrr hadi bakalımmmmm:)

bence bu tartışmalara son noktayı ekleyim.Bu sitede bir görevim var ve hemen herkez beni tanıyor sevende var sevmeyende ama sevenlerde çok sevmeyenleri döver :D Şaka biryane eğer dosta,sevdiğimize göre oy verilseydi burak abiden daha eskiyim bu sitede daha çok kişiyi tanıyorum dostluğum var..Benim için önemli değil ama bir rütbem var en az 20 oy alırdım ama bakın 5 oy almışım aracım stock gayette memnunum renk kattığım için..:) Sizce bu sevilip sevilmeme konusuna nokta koyacak bir sonuç değilmi?..Bence nokta koyacak bir sonuç.Burak abi eğer bu araçla 1.olmasaydı ben o zaman derdim herkes dostuna veriyor!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri