RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

• AnıL-Megane2010

Oy: 2 3.1%
  • ArMy

Oy: 16 25.0%
  • CenkeRS

Oy: 5 7.8%
  • ATALAY

Oy: 9 14.1%
  • sedat

Oy: 2 3.1%
  • smiller

Oy: 5 7.8%
  • burakdinler

Oy: 25 39.1%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bu tartışmalara son noktayı ekleyim.Bu sitede bir görevim var ve hemen herkez beni tanıyor sevende var sevmeyende ama sevenlerde çok sevmeyenleri döver :D Şaka biryane eğer dosta,sevdiğimize göre oy verilseydi burak abiden daha eskiyim bu sitede daha çok kişiyi tanıyorum dostluğum var..Benim için önemli değil ama bir rütbem var en az 20 oy alırdım ama bakın 5 oy almışım aracım stock gayette memnunum renk kattığım için..:) Sizce bu sevilip sevilmeme konusuna nokta koyacak bir sonuç değilmi?..Bence nokta koyacak bir sonuç.Burak abi eğer bu araçla 1.olmasaydı ben o zaman derdim herkes dostuna veriyor!..

megane kardeşliği dedik sana verdim bende:D..evet sana katılıyorum gereksiz yere saçma konulardan tartışmalar çıkıyor..ve bu sadece bu ay oldu diğer aylarda böyle bir muhabbet olmadı hatırlamıyorum...1 olunca nolucak 10. olunca nolucak herkesin arabası belli....

Son durum nasıl acaba??

clio seçmesi yapılırsa promosyon propanganda yapacağım :D
bana oy verilmezse siteyi hackleteceğim :D

megane kardeşliği dedik sana verdim bende:D..evet sana katılıyorum gereksiz yere saçma konulardan tartışmalar çıkıyor..ve bu sadece bu ay oldu diğer aylarda böyle bir muhabbet olmadı hatırlamıyorum...1 olunca nolucak 10. olunca nolucak herkesin arabası belli....

Bende anlamadım abi sana kilit zaten bizim anıl baksana banlayalım diyor :D Halil abide keyfinde :D :D

Son durum nasıl acaba??

Burak dinler 1. army 2. :)

:D Vaatlerde bulun 1. gelirsem herkese şunu alacağım vs diye

bir video vardı face de dolaşan kastamonu belediye başkan aday adayı vaadlerde bulunuyodu bana oy verirseniz kahvelerde çay bedava olacak,kastamonuyu başkent yapacagım...:D

peki senin vahatler neler kanka bilelimde ona göre bi dahaki oylamada ona göre oy atıcam da:)

kanka ben bursayı başkent yapıcam hehe

Son durum nasıl acaba??
50 mesajı geç oylamaya katıl görüyorsun zaten sonuçları...:eyv
Son cümlen hoşuma gitmedi vürüscü...:D
Bende anlamadım abi sana kilit zaten bizim anıl baksana banlayalım diyor :D Halil abide keyfinde :D :D
Kırk yılda bir keyfimiz yerinde ona sen kabahat bul...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri