RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

• AnıL-Megane2010

Oy: 2 3.1%
  • ArMy

Oy: 16 25.0%
  • CenkeRS

Oy: 5 7.8%
  • ATALAY

Oy: 9 14.1%
  • sedat

Oy: 2 3.1%
  • smiller

Oy: 5 7.8%
  • burakdinler

Oy: 25 39.1%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya kardes göz var nizam var bu forumda beni kimse sevmiyor bu bi gercek o yuzden bana oy verilmemesine hak veriyorum sag solu patlak catlak vuruk kırık sıfır özellikli arabalara millet sırf arkadası diye arası iyi diye oy veriyor oy verilen arabalardan sadece 1 2 tanesi özellikli digerleri sıfır özellik vuruk kırık orası burası ama oy oranlarına bak cosmus ben haklı itirazımı yapıyorum burda insaf yav göz var nizam var burak abinin araba tamam full özellikli bi araç ona lafım yok ama diger oy verilen bütün araçlarda 1 2 tanesi haric sıfır yav sıfır ama bakıyorsun oyları cosmus deli olmak icten degil yav ben daha oylama baslamadan demiştim millet arkadasına vercek diye cünkü tanıtımda millet oyum sana demişti ates olmayan yerden duman cıkmaz yav ammmmmannn polemige girmiyim en iyisi zararlı ben cıkıyorum hep cünkü banlanıyorum neyse bu son yorumum konuya 1. olan burak abiyi tebrik ederim.

egolarını başka yolla tatmin etmelisin :)

Demekki sürekli ileri geri konuşmayıp biraz arkadaş edinmen gerekiyor...

hani herkez birdi ? hani es dost arkadas fark etmiyordu hani yarısmada arkadaslıga degilde araçlara bakılıyordu :) noldu abi kendi agzınla bak itiraf ettin :) canınız sagolsun ne diyim büyügümsünüz saygısızlık yapamam :eyv

hani herkez birdi ? hani es dost arkadas fark etmiyordu hani yarısmada arkadaslıga degilde araçlara bakılıyordu :) noldu abi kendi agzınla bak itiraf ettin :) canınız sagolsun ne diyim büyügümsünüz saygısızlık yapamam :eyv
Anıl, bizim gözümüzde herkes bir dost arkadaş farketmez neden farketmez çünkü bu forumdaki herkes dost arkadaş olarak görür kendini sen görmüyorsan bilemem bu da senin sorunun, sen arabanın orjinal özelliklerini bile ballandıra ballandıra anlattırsan yasalara aykırı işlemleri modifiye diye yazarsan arkadaşın olanlar bile sana oy vermez...

anıl koskoca adamsın artık yani eğri otUr doğru düşün yani xenon vs artık modifiye gözüyle bakılmıyor desek yeri var
modifiye listesi yapıyorsun cam flimi park ampulü o bu yani bunlar çok basit seyler benim aracımın her nokta turuncu ledi beyaza çevrildi
ben bunu yazmıyorum yani mantıklı ol biraz senin arabanın stcoktan farkı yok ve kimsenin aracına çürük dökülüyor diyemessin !!!

anıl şunu söyle bakalım ozaman ...
çürük döküntü olan araçlar hangileri ...
şimdi, baktımda çekilen fotograflarda bir falsosu olan araç görmedim...

anıl şunu söyle bakalım ozaman ...
çürük döküntü olan araçlar hangileri ...
şimdi, baktımda çekilen fotograflarda bir falsosu olan araç görmedim...
benim arabaya diyor sanırım

ohoo sizde iyyice çocuklaştınız :) kısa kesin artık :)

ohoo sizde iyyice çocuklaştınız :) kısa kesin artık :)
çocuklaşan tek kişi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri