RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

• AnıL-Megane2010

Oy: 2 3.1%
  • ArMy

Oy: 16 25.0%
  • CenkeRS

Oy: 5 7.8%
  • ATALAY

Oy: 9 14.1%
  • sedat

Oy: 2 3.1%
  • smiller

Oy: 5 7.8%
  • burakdinler

Oy: 25 39.1%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) Haklısın hiç anlamam kaba taslak çekiyoz işte :)

Bidahakine daha iyi bir makine ile çekim yaparsın artık :)

ATALAY 8 oy...
Tarih yazıyorsun bu ay...:D

8 oy ama yine 1.olamıcaz :D

16507648721679734759446.jpg

Şöyle bir fotoğraf çekmek nasip olmadı gitti :D

Burak abim 1.'lik koltuğuna oturdu çok çekişmeli geçiyor bu ay.

işte bu çekişmeye bayılıyorum heyecan veriyor iyi olan kazansın merakla bekliyorum sonucu :)

Benim araç bu kadar kötü mü yav :)

yarısma cok haksız gecti herkes tanıdıgına oy verdi kimse arabaya bakmadı ( tabiki basta mustafa abim olmak üzere bi kac büyügümüz haric ) ama haksızlık oldu bi dahada asla katılmam herkes arkadasına verdi cünkü oyunu hak edene verilmedi oylar yanlıs anlamayın benim aracım hak ediodu demiyorum ama yarısmaya katılan meganların arasında en gösterisli meganlardan biri benimkiydi neyse anlamıs oldum bunuda ben yarısmadan cekiliyorum gerci 2 oyum var cekilsem nolur cekilmesem nolur ama siddetle itiraz ediyorum bu duruma :eyv

yarısma cok haksız gecti herkes tanıdıgına oy verdi kimse arabaya bakmadı ( tabiki basta mustafa abim olmak üzere bi kac büyügümüz haric ) ama haksızlık oldu bi dahada asla katılmam herkes arkadasına verdi cünkü oyunu hak edene verilmedi oylar yanlıs anlamayın benim aracım hak ediodu demiyorum ama yarısmaya katılan meganların arasında en gösterisli meganlardan biri benimkiydi neyse anlamıs oldum bunuda ben yarısmadan cekiliyorum gerci 2 oyum var cekilsem nolur cekilmesem nolur ama siddetle itiraz ediyorum bu duruma :eyv
ne demek hakedene verilmedi oylar..Senin megane'ın sana göre iyi olabilir bak bende 3.durumdayım şuanda :):) Stock güzeli :eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri