RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

RFC Mart 2011 Ayın aracı Megane Sedan oylaması

• AnıL-Megane2010

Oy: 2 3.1%
  • ArMy

Oy: 16 25.0%
  • CenkeRS

Oy: 5 7.8%
  • ATALAY

Oy: 9 14.1%
  • sedat

Oy: 2 3.1%
  • smiller

Oy: 5 7.8%
  • burakdinler

Oy: 25 39.1%

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ne demek hakedene verilmedi oylar..Senin megane'ın sana göre iyi olabilir bak bende 3.durumdayım şuanda :):) Stock güzeli :eyv

evet verilmedi aga ben su stock denen laftan hiç bisey anlamadım bnm bildigim stock sıfır özellikli standart arabadır ama benim aracımda yok yok desek yeridir ama genede stock geciyor ve alamıyorum buda beni cıldırtıyor cünkü haksızlık oluyor millet tanıdıgına veriyor oy ;) neyse bu konu hakkında yorum yapmıyorum artık gorunen koy klavuz istemiyor 1. olcak kisiyi simdiden tebrik ederim. :eyv

Burak, Abiye Bak Maşallah Fark Atmış Herkeze...

evet verilmedi aga ben su stock denen laftan hiç bisey anlamadım bnm bildigim stock sıfır özellikli standart arabadır ama benim aracımda yok yok desek yeridir ama genede stock geciyor ve alamıyorum buda beni cıldırtıyor cünkü haksızlık oluyor millet tanıdıgına veriyor oy ;) neyse bu konu hakkında yorum yapmıyorum artık gorunen koy klavuz istemiyor 1. olcak kisiyi simdiden tebrik ederim. :eyv
xenon ve cam filmini modifiyeden sayma adama gülerler kardeşim :):)

Hayırlı olsun

cam filmi xenon çakar korna falan bunlar modifiye denilmez..
burada gerçekten emek harcayarak birşeyler yapılmış arabalar var bu da bir gerçek...
eğer oylanıyorsa tabiki de emek harcanan araçların burada oy sayısının yüksek olması normaldir..
ben kendi açımdam şu söyleyeyim arkadaş dost oylamasından çok emek harcanan arabaya oy verdim...
sedatında 2 oyu var ama kalkıpta arkadaşlar tanıdklar oyluyor demiyor...
eğer oylamaya katılıyorsan ...
her türlü sonuca hazırlıklı olacaksın.

Hatta söyle diyelim burak kendisine oy verilmesi için rüşvet veriyor hehehehehehe

Sizin arabanız stock değil mi şimdi ? :D
- Motor modifiyesinin en basit işlemleri ; Filtre , egzoz , chip yok .
- Kaporta aksamında en ufak bir işlem yok ( Paçalıkları saymıyorum )
- Xeneon seti , bunu kabul ediyorum ...

Kusura bakmayın ama ilk sayfada ki 5 madde nerden baksan , Lamba , çakar , park ampulü , park sensörü ...

Çakarla bir aracı modifiyeli sayacaksak , polis araçları en iyi modifiyedir :D

Sizin arabanız stock değil mi şimdi ? :D
- Motor modifiyesinin en basit işlemleri ; Filtre , egzoz , chip yok .
- Kaporta aksamında en ufak bir işlem yok ( Paçalıkları saymıyorum )
- Xeneon seti , bunu kabul ediyorum ...

Kusura bakmayın ama ilk sayfada ki 5 madde nerden baksan , Lamba , çakar , park ampulü , park sensörü ...

Çakarla bir aracı modifiyeli sayacaksak , polis araçları en iyi modifiyedir :D

ya kardes göz var nizam var bu forumda beni kimse sevmiyor bu bi gercek o yuzden bana oy verilmemesine hak veriyorum sag solu patlak catlak vuruk kırık sıfır özellikli arabalara millet sırf arkadası diye arası iyi diye oy veriyor oy verilen arabalardan sadece 1 2 tanesi özellikli digerleri sıfır özellik vuruk kırık orası burası ama oy oranlarına bak cosmus ben haklı itirazımı yapıyorum burda insaf yav göz var nizam var burak abinin araba tamam full özellikli bi araç ona lafım yok ama diger oy verilen bütün araçlarda 1 2 tanesi haric sıfır yav sıfır ama bakıyorsun oyları cosmus deli olmak icten degil yav ben daha oylama baslamadan demiştim millet arkadasına vercek diye cünkü tanıtımda millet oyum sana demişti ates olmayan yerden duman cıkmaz yav ammmmmannn polemige girmiyim en iyisi zararlı ben cıkıyorum hep cünkü banlanıyorum neyse bu son yorumum konuya 1. olan burak abiyi tebrik ederim.

ya kardes göz var nizam var bu forumda beni kimse sevmiyor bu bi gercek o yuzden bana oy verilmemesine hak veriyorum sag solu patlak catlak vuruk kırık sıfır özellikli arabalara millet sırf arkadası diye arası iyi diye oy veriyor oy verilen arabalardan sadece 1 2 tanesi özellikli digerleri sıfır özellik vuruk kırık orası burası ama oy oranlarına bak cosmus ben haklı itirazımı yapıyorum burda insaf yav göz var nizam var burak abinin araba tamam full özellikli bi araç ona lafım yok ama diger oy verilen bütün araçlarda 1 2 tanesi haric sıfır yav sıfır ama bakıyorsun oyları cosmus deli olmak icten degil yav ben daha oylama baslamadan demiştim millet arkadasına vercek diye cünkü tanıtımda millet oyum sana demişti ates olmayan yerden duman cıkmaz yav ammmmmannn polemige girmiyim en iyisi zararlı ben cıkıyorum hep cünkü banlanıyorum neyse bu son yorumum konuya 1. olan burak abiyi tebrik ederim.

Öncelikle forumdaki herkes bizim için birdir arkadaşmış tanıdıkmış farketmez, ayrıca kimsenin arabasına laf etme hakkında yok burada maksat muhabbet ATALAY bu zamana kadar çok yarışmaya katıldı ve çoğunda bir ya da iki oy aldı ama gıkı bile çıkmadı...
Yarışmaya katılan araçlara ve sahiplerine saygın yok oy verenlere bari saygın olsun...

Öncelikle forumdaki herkes bizim için birdir arkadaşmış tanıdıkmış farketmez, ayrıca kimsenin arabasına laf etme hakkında yok burada maksat muhabbet ATALAY bu zamana kadar çok yarışmaya katıldı ve çoğunda bir ya da iki oy aldı ama gıkı bile çıkmadı...
Yarışmaya katılan araçlara ve sahiplerine saygın yok oy verenlere bari saygın olsun...

bosversene halil abi ne biri fark ediyor arkadas tanıdık emin ol ediyor bunuda sana ispat etcem ;) benim kimsenin aracına laf ettigim yok gercekleri söyledim sadece benim sinirime giden madem burda biseyler yapıyoruz bi aktivite yapıyoruz hakkıyla yapalım hak eden kazansın bunu herkes arkadasına soz verip oy verirse ne anladım bu işten ben ? atalay gıkını cıkarmıyorsa o onun sorunu keske cıkarsaydı hakkını arasaydı ama ben cıkartırım hakkımı savunurum benim herkese saygım var kimsenin asıl bana yok :eyv

al abi son noktayı asagıdaki resimlerle koyuyorum :eyv

[/B]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri