Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Evet sevgili dostlar ; bu araç hakikaten nadide bir araç. Avni beyin de dediği gibi temiz kmsi düşük ve orijinal , bakımları düzenli dolu scenigi sahibi kolay kolay satmıyor. Bende 2008 Laguna 3.cü kasa privilege 1,5 dci 110ps ve tam deri ısıtmalı elektrikli koltuklu boyasız siyah arabam vardı. Samimiyetle söylüyorum iş yerimde ve oturduğum yerde herkes dönüp bakıyordu ama ben bir türlü 2004 scenic 2.0 privilege aracım dan aldığım tadı bir türlü alamadım. 4 ay sonra son kasa lagunamı satıp sceniğe döndüm. Değerli arkadaşlar kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz . İnsanın kendi arabası olsun da ister 1960 ister kötü olsun. kapının önünde mutlaka bulunmalı. eldeki (yabancı ) mercedesin bana ne faydası var. 3 kuruş olsun ama benim olsun. Kİ aile veya çocuklu isen ihtiyaç 5 kat daha artıyor. Hayırlısı inşallah.

Son ana kadar hala bakacağım, belki ileride 2009 model full artı full olanı bulurum belkide param daha çok olursa Grand Scenic alırım ama illa bu arabayı alacağım içimde kalmayacak :)

Hadi hayırlısı Gökhan kardeşim. Bu arada Avni bey hatırlarsanız benim 2004 model scenic 2.0 privilege aracıma orijinal kastçaların yerine ebay dan TUNER LİST CD ÇALAR ALMIŞTIM. Hatta benim garip aracım hala satışta (http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ge-2.0-otomatik-full-plusfull-182258622/detay ) . Bende şuanki 2007 1.5dci privilege aracıma çok nadir bulunan cabasse update list mp3 çalar alınca ; aracımdaki orijinal bej renk update list mp3 çalarımı şatışa çıkardım. fiyatlar ne civarı diye araştırırken TUNER LİST CABASSE CD çalar satan bir vatandaşın ilanını gördüm. 2004-2006 kasası sceniclerin bence hoş görünmeyen kaset çalar yerine cd çalar düşünenler için kaçırılmayacak fırsat. renk siyah ama ben yurt dışı da dahil bej renk tüner list cd çalar görmedim. üstelik cabasse olması da büyük avantaj. Düşünenler kaçırmasın. işte link :http://www.sahibinden.com/ilan/yede...indirim-yaptim-satilsin-diye-159541878/detay/

Güzel görünüyor gör kullanılmamış ancak renk çok sırıtacak diye düşünüyorum kendi aracimda. Yonedectesekkur ederim yusuf abi mart ayında arabanın fenni muayenesi var birde egzoz un son susturucuda gidici gibi duruyor. Ve çalara zaman var daha

Sanırsam artık bu konuda sustu. Yusuf abi bir konu açan olsada yazsak yahu

Elde araç kalmayınca, birde bu sayede aracın bütün özelliklerini öğrenince yeni konu bulana kadar daha nadir yazacağız sanırım :(

Arkadaşlar yeni bir konu ile bomba gibi giriş yapacağım da ; projenin deneme aşamasındayız. Şuan şonuç aldım. İş yerim deki arkadasın 2005 dynamic aracınada bu işlemi yapınca ve doğruluğu sağlamlığı test edilince inşallah sizlerle paylaşacağım. Aslında proje renaultclub ta svs nick li Savaş arkadaşımızın bir projesi idi. Allah on dan da sizden de razı olsun. proje SCENİC II .ci kasa katlanır ayna özelliği olan araçlarımıza KUMANDADAN ( KARTTAN ) açılıp kapata bilmek. yani aracı stop edip araçtan inince karttan kapıları kapatınca aynalarda otomatikmen kapanacak ; kapılar anahtardan açılır açılmaz tekrar geri açılacak. Tabi ki savaş bey den müsaade isteyeceğim. izin verirse benim gibi elektronik bilgisi olmayan bile çok rahatlıkla anlayabilecek ve her ayrıntıyı resimleyip slayt hazırlamayı düşünüyorum. Havaların biraz daha ısınması gerek. Takibe devam. sırada bekleyen projem çok. ama elektronik bilgim olmadığından bu konuda bilgisi olan değerli arkadaşlardan yardım alarak yeni projeler aklımda var. bir tanesi de orjinalinde yurt dışında nadir olan ön park sensörü. http://

Ah ah 3 ay kadar önce çok temiz bi manuel denk gelmişti uygun fiyata tanıdıktan. Keşke o zaman gaza gelip alsaydım manuel otomatik ayırmadan :)

Yusuf Bey Reno sizin bu araba için yaptığınız geliştirme ve uğraşları vallahi bırakmamalı. Peşinize düşüp patentini almalı :)

Gökhan kardeşim bende otomatik ciyim aslında. Ama bir önceki 2003 megan 1 aracimin borcu bitince makyajlı kasa 2007 sonrası otomatik privilege scenic aramaya başladım. Her ne hikmetse makyajlı kasalarda esp/asr paketi ve otomatik xenon far çok nadir bulunuyor. Türkiye de bu özellik te 5 tane buldum. 2 tanesi ağır hasarlı ; 1 tanesi km yuksek ve lpg yoktu. Elde 2 tane kaldı. Fiyat ları cok yüksekti. Özellikle lede Sakarya'da bir kuaför abimizdeki cok hoşuma gitmişti. 2 hafta dil döktüm , rica ettim bir türlü 34 den aşağı düşmedi. Hakikaten bu fiyatı ederdi ama benim 2 kredinin üstüne ne kadar da zorlasam 32 in üstüne mumkun değil çıkmıyordu. Birturlu olmadı. Sonrada bir aksam benim şuanki araç ilana girdi. Fiyatı uygundu. 31.50tl istiyordu. Cok dikkatli resimleri inceledim. Benim istediğim nadir paketler var. Aracın biraz ilgiye ihtiyaci var. Direksiyon, vites topuzu ve kapı tutanakları renkleri açılmıştı. Araca bir arkadaşa Manisa da baktirdim.hasar ve kasko, servis kayıtlarına baktirdim. Herşey yolunda olunca sıkı bir pazarlık la 28.50 ye anlaştık. Acilen benim megani 1000 tl piyasa altına 1 günde satıp ; hic hesapta yokken duz vites çi oldum. Otomatik i özlüyorum ama 1.5 dci motor bu aracı cok iyi kaldırıyor. Ve uzun yolda , bölünmüş yollarda otomatik tadını hız sabitleyiciden alıyorum.

Geri