Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Bu araçta güzelmiş. Benim baktığım Jazz tertemiz denmişti araştırınca çekiciyle servise gittiğini öğrendim daha da bir şeyler varmış... Ne diyim vallahi araba almaktan soğudum şeytan diyor git kredi çek sıfır araba al tek derdin ödemesi olsun...

Rengide güzelmiş. Osmanlı mavisi. Evet sürücü koltuğu sol yanında aşınma var. Hız sabitleyici yok. Ama hakikaten bakmaya değer.

Valla gökhan arkadaşım bu arabaya bakma ni isterim. 3.5 parça boya çıksada sırf renginin güzelliğinden alirim. Harbiden rengi beni çok etkiledi arabaya baktıkça bakasım geliyor.

Gökhan bey baktınız mı mavi Scenic'e

Sanırım başka marka araba aldı neyse hayırlısı olsun diyelim.

Yok daha almadım jazz alacağım adamla buluşamadık daha bu hafta içi kısmetse müsait olacak size haber veririm. yazıları okuyorum kaçırmıyorum merak etmeyin :D

Gönlünce ve hayırlısı olsun Gökhan kardeşlim. Çevremde de scenic hayranları ve taliplileri çoğaldı ama maalesef alan biniyor. scenigin tadına doyulmuyor.

Sevgili dostlar 2007 model Renault scenic 1.5 dci privilege plus aracıma Savaş kardeşimizin çok güzel bir projesi olan KATLANIR AYNA UYGULAMASI nı aracıma yaptım. Detayları , yapılışı en ince ayrıntısına kadar paylaşacağım. Beğeninize sunuyorum . işte video : https://www.youtube.com/watch?v=tvCuyRZcpdY

Yusuf Bey, sanırım forumdaki tüm yazılarınızı okumuşumdur. Aracına bu kadar tutkuyla bağlı olan birisini görmemiştim. Yazdıklarınızı ve aracınıza uygulamalarınızı okudukça scenic almaya iyice şartlandırdım kendimi. Bir süredir 2007-2009 otomatik scenic arayışı içindeyim. 2009 chevrolet aveo aracımı satıp daha büyük bir araca terfi etmek istiyorum. ancak ankarada 2007-2009 model scenic bulmak zor ve de olan da pahalı gibi. Genelde modeller 2005-2006 arası. Modelin 2007 de makyajlandığını biliyorum.Sormak istediğim konu (Belki daha önce belirtildi/gözümden kaçmış olabilir); makyajlı kasa ile 2006 arasında far-tampon haricinde fark (özellikle mekanik ve donanımsal) olup olmadığı. Gökhan Bey seçimini jazz dan yana yaptı sanırım, bayrağını ben devralıyorum. Araç konusunda acelem yok, önce eldekini satmam gerekiyor. Nasip olur scenic sahibi olursam özellikle aracınıza yaptığınız uygulamalar (katlanır ayna, gündüz farı) konularında sorularımla sizi yorabilirim.

Geri