Herkese selamlar uzun aradan sonra tekrar merhaba. Araba bakmaya devam ederken netten, geçen hafta tesadüfen evin orada satılık Toyota Corolla HB 1.6 , otomatik vites Gördüm (okyanus mavisi) araba çok temiz geldi. Neyse sahibi eczacı bir hanımmış. Aracı o gün sordum.. 2007 model kazasız boyasız 80.000 kmde, evden işe işten eve kullanılan, içi dışı tertemiz (direksiyon vites yan kapılar vs, tavan taban..) sigara içilmemiş bir araçtı. İlanı nete koymamışlar.. 35000 tl dediler. Motor şase plaka alıp sorgulattım. Aracın hiç bir kazası vs yok ve 2007de bir kişi almış 2008 de bunlar almış ve 7 senedir bunlardaymış (ilk defa bu kadar uzun süre araç kullanıp satana denk geldim son 4 ay içinde araç bakarken. Çoğu al satcı yada hasarlı aracı alıp elden cıkarmaya calısanlar vardı biliyorsunuz). Özetle aracı babam ve eşime gösterdim bayıldılar.. Pazarlık ettim 33.000 tlye aracı 4 yazlık 4 kışlık tekerleği ile aldım sonunda. Ve Cidden çok rahatladım şu arabasız olduğum dönemde...
Araç çok içime sindi maşallah, sorunsuz bakım istemeyen az ve temiz kullanılmış bir araç. Yusuf abinin dediği gibi temiz olsun 2-3 bin fazla olsun mantığı ile bana cok mantıklı geldi...Şimdilik Scenic dosyası rafa kalktı. Amacım bu aracı 2 sene kullanıp çok yol yapmadan ve yormadan temiz bir şekilde satıp param olursa Grand Scenic almak artık. (Araçtan çok memnun kalırsam ve işimi görürse daha uzun yıllar kullanırım inşallah bakacağız artık)
Bu forumda yazan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim, ilgi ve alakanı için minnettarım. İnşallah diğer arkadaşlar aradıkları aracı bulurlar