Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Bende Avni Bey'e katılıyorum. Denizli deki araç fena değil. Aslında İstanbuldaki aracın ise ise daha temiz ama Avni beyin tesbitine bende dikkat ettim. Sürücü direksiyon hava yastığı ile direksiyon rengi bariz farklı. direksiyon servis tarafından yeni alındı desek bu kadar bariz renk farkı olur mu ? Ama Denizlideki araştırmaya bakmaya değer. km si de düşük.

Hayırdır arkadaşlar saddam bombamı attı buraya konu birden susstu kimse birşey yazmıyor

Selamlar Avni Bey; tam buraya girdim yazmaya sen hayırdır diye sormuşsun :)

http://www.arabam.com/ilan/sahibind...ege-1-6-16v-bva-otomatik-aile-arabasi/5386116 dün gece geç saatlerde şu arabayı buldum.

Sabah gidip aracı gördüm. Araç ilk sahibinden, kendileri kullanmış. Ankara arabası. Satıcısı güven veriyor yalan yok. Ancak araç enteresan. Cam Tavan yok, cd çalar yok sadece kaset var :) sağ ön çamurluk değişmiş, 4-5 parça boyası var. sol arka çamurlukta biraz hasar var yaptırılması gerek. Bir kaç parça ekstra çizik var. Boyanmamış. LPG taktırdım vs. derken bana baya hem uğraşa hem de masrafa sebep olacaktı. Vazgeçtim bu araçtan o yüzden biraz düşündükten sonra.

Aracı inceledim. Dediğiniz gibi sahibi en ufak ayrıntısına kadar yazmış ancak araba BOŞ paket o parayıda yapmaz bence. Bu arada denizlideki araç ne oldu aradınız mı hiç.

Ben sanırım bir süre Scenic sevdamdan vazgeçeceğim. Biraz daha ucuz yollu bir manuel araba bakacağım ilk etapta. İyice bi öğreneyim araba olayını. Sonrasında kısmet olur belki bi iki yıl sonra :)

İyi akşamlar herkese, konuyu açan biri olarak aylardır scenic aramaktayım tabi kriterlerim göze alındığında çok az sayıda araba ile karşılaştım, ve sizlerinde sayesinde scenic hakkında epey bilgi sahibi oldum (Avni ve Yusuf bey) bu sayede kötü olan veya hor kullanılmış araçları eledim sonuçta elde temiz araç kalmadı ve arkadaşında dediği gibi bende bir süre scenic sevdamdan vazgeçeceğim çünkü acil araba ihtiyacım ve 4 gündür çocukları hastaneye götürürken (kontrol amaçlı aşı vs) çektiğim çileyi bir ben bilirim, verdiğim onca taksi parası cabası...
Çok önceden almak isteğim ama o dönem alamadığım şimdide çocuklardan dolayı MPV araçlara baktığım için vazgeçtiğim Honda Jazz (2006-2008) almaya karar verdim ve 2 araç buldum onlara bakacağım eğer sorun çıkmazsa veya son anda temiz scenic bulamazsam Honda Jazz alacağım 1-2 sene maksimum kullanıp Scenic veya Grand Scenic alacağım

Bu arada bu forumda ve bu konuda hala aktif olacağım kim bilir belki son anda temiz scenic bulurum,olmasa da araştırmaya devam edeceğim ve sizlerle paylaşacağım.Herkese kolay gelsin tekrar,paylaşmaya devam... :D

Gökhan Bey ben bu aracın sahibiyle konuştum. Bu ilan 1 aydan fazladır duruyor sanırım. Fotoları net değil. Bir de ilk ilana girdiğinde aradığımda adam çok hakim değildi arabaya o yüzden de gidip bakmadım açıkçası. Özellikle yaptığımız konuşmada elektronik gösterge arızasıyla karşılaşıp karşılaşmadığını ve aracın kmsinin orjinal olup olmadığını sorduğumda bana "Arıza oldu da bi arkadaş ampullerini değiştirdi km de sıkıntı yok sanırım" dedi. O yüzden gitmedim yalan yok.

Ancak siz bi gidin bakın isterseniz, foto ile değil de yakından inceleyip karar vermek en mantıklısı belki de bu araçta.

Arkadaşlar biliyorum ki sizde farkındasınız zaten ne kadar özel bir araç aradiginizin otomatik dolu paket temiz ve düşük km de bu özelliklerde araçlar çok nadir satışa çıkar. Dediğim gibi kısmet işi bunlar tam vazgeçtim derken rabbim karşınıza çıkarır arabayı ve alırsınız. Dilerimki gönlünüze ve cebinize yakın bir araç alırsınız. Marka model farketmez herşey gönlünüzce olsun

Geri