Herkese selam:Kısaca yine özet geçiyorum benim baktığım araç için:
Baldız önce servise şase sorgulatmış bilgi aldıktan sonra adamı aramış uzun uzun konuşmuş
Servis: araç garanti kapsamı döneminde adam gibi hiç servise gitmemiş.aracı ilk alan şahış istanbullu kişi yani, araca aldıktan sonra daha 2000 km e iken radyatörü sevisten değiştirmiş (sanırım üretim hatası veya kronik sorun) sonrasında zaten 4.5 ay sonra aracı satmış.
Sanırım ön tampon değişmiş
Araç bu üçüncü sahibine 80.000 kmde gitmiş bizim adam 1.5 yılda 50.000 km yapmış (adam sanırım direksiyon hocası ve aracı iş için kullanmış olabilir)
Adamın konuşma sonrası dedikleri: (baldız nasılsa baktırıcam beni yorma ne varsa söyle deyince
Araçla evet uzun yol yapmış ve itiraf aracı eski sahibi kadar iyi kullanmamış bakımlarını düzenli yaptırmamış
Aracın triger kayışı değişme zamanı gelmiş (ilki 60.000de değişmiş)
Aracın sanırım vites kutusunda ses geliyormuş, sanayiye gitmiş, usta bir şey yok ama istersen değiştirelim demiş satacağı için vazgeçmiş
Aracın açılır cam tavan kızaklarında sanırım sorun var sürtme vs gibi (yusuf abi zamanında demişti buna dikkat edin diye masraflı bir sey, gerçi kendi sanırım söküp takmıştı)
Arka bagaj kapağı serviste değiş dışarıda değişmiş orjinali takılmış 3700 tl kasko gözüküyor
Özet:Aracın özellikle garanti dönemi değil geçmiş izi belli değil, güven vermiyor. araç daha ilk alındığında radyatör değişmesi ve adamın 4-5 ayda satması (baktı tat vermedi yıldı), aracın ön tamponun değişmesi (serviste büyük bir olayı sorunu yok dense de kazası var yani)
Adamın açıklamalarında aracı açıkçası özensiz kullandığı, bakımlarını ihmal ettiği, aracı karısı kullanıyormuş dese de 1.5 yılda 50 bin km yapması ve kendisinin direksiyon hocası olması aracı başkalarına kullandırttığı ve acemilerin kullandığı bir araç olma ihtimali olması
sunroff kızaklarında sorun olması
Bu araç alınsa dahi en azında 2-3 bin tl masraf edilecek olması (bu araca 30.000 den fazla verilmez) masraf yapılsa da hor kullanıldığı için tat vermeyecek olması. Beni araçtan vazgeçirdi
NOT: Baldız zamanında opel astra marka arabası varken atiker marka lpg taktırmıştı aracına çok sorunlar yaşası ve bu yuzden aracı sattı. ATİKER biraz dandik bir marka ve uyumlu oldugu araç sayısı az
Adam aracının bir kere aniden stop ettiğini sonra düzeldiğini söyledi (sanırım lpg sorunu yüzünden)
Sizin yorumlarınızı bekliyorum