Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Teşekkür ederim saolasin eee artık araba için hayırlı haberleri bekliyoruz

İnşallah alınca başınızın belası olucam :D :D :D

Avni bey geçmiş olsun. Bende bu hafta gece mesaideyim. Çok zor geçti. Ankara soğuğunu yedik. Hafiften bende gribim. Bende 1 haftadır kumandadan katlanabilen ayna için uğraşıyorum ama maalesef sonuca ulaşamadık. Bir yerlerde hata yapıyorum. Artık tekrar gözden geçirip hata yaptığım yeri araştıracağım. Bu arada Gökhan kardeşim hayırlısı gönlünce olsun. Naptınız araca karar verdiniz mi ? Dediğim gibi deri koltuk esalet , konfor ve estetik olarak çok hoş görünüyor. Bir şey daha öğrenmiş olduk. Demek ki makyajlı (2007-2009) scenic te de deri koltuk varmış. Zaten deri koltuk veya diğer paketlerin alınıp alınmadığı servise aracın şasesini verdiğinizde aracın kimliği gibi çıkan bütün donanım , paket ve özellikler tek sayfada çıkıyor. Ben 2004 tam deri koltuklu scenic aracımda çok iyi hatırlıyorum '' TAM DERİ GİYDİRMESİ '' şeklinde ifade vardı. Birde koltuk ısıtma olsaydı. Ama şuan ki aracım tam deri olmasa da ebay da satılan ünüversal koltuk ısıtma pedi almak benim projelerimden biri.

Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. Öncelikle neredeyse bütün yorumları okudum. Gerçekten hepiniz bu araç konusunda ciddi bilgilere sahip olmuşsunuz. Benimde sizin bu bilgilerinizden yararlanabilmek adına bir sorum olacak. Cevaplarsanız çok memnun olacağım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-bir-aile-arabasi-10-numara-i-198876579/detay

ilandaki aracı almayı düşünüyoruz. Sizce nasıldır acaba. Daha çok eşimin kullanması amacıyla düşünüyoruz. Kendimin ayrıca kullandığım bir aracım daha var. Bu araç hakkında fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum.

Saygılarımla.

Selam ocean_lifes (adını öğrenirsek seviniriz) Bende bu araca bir iki kere baktım teknik özelliklerini Avni bey ve Yusuf bey sana tekrar verirler, yani donanım özelliklerini pakette ne var ne yok.. Bu aracı alıp almama konusundaki kararsızlığım şuydu. Araç 185.000 kmde (tabi eğer orjinalse) yani 15.000 km sonra 200 binleri bulacak ve sanırım bizler gibi aile arabası alacak olup çokda piyasası olmayan (duruma göre) bir aracın 200binlerde satılması sanırım dahada zor olacaktır diye tahmin ediyorum. Tabi karar sizin. Bunun dışında aracı plakasına baktıgımda 10.10.2014de ruhsat yenilenmiş yani adam aracı 4.5 ay önce almış.. Ben bu durumlarda iki şey düşünüyorum ve çoğunda haklı cıktık tabi bu forum sayesinde... Ya adam al satçı yada aracı aldı araçtan memnun kalmadı (kronik sorunlar, kaza vs) bu tarz arbalar genelde uzun vadeli alınan aile arabaları sanırım yani en kötü (veya ortalama) 3-5 sene kullan sat.. Adam niye 4.5 ayda aracı satar (dahaönceki araçlarda yakaladıgım yalanlar.. ev alacağım, borcum var, yeni araç alacağım, kredi çektim ödeyemedim) birde mutlaka aracın şasesini alıp hem sigorta/kaskodan hemde servisten tanıdık varsa sorgulat, neler neler çıkıyor inanamazsın :)
Yusuf abi hafta sonu araya girdiği için araca bakamadım, pzt şase nosu sorgulaması sonrası her şey yolunda giderse arabaya bakmaya gideceğiz babamla, ilk izlenim oke dersek sonra expertiz raporu alacağız oda tam olursa artık alırız diye düşünüyorum, son iki araç vakasından sonra umutlarım biraz az ama kısmet...

Gökhan Bey mesajı gece yazdığım için unutmuşum isim yazmayı. Fark etmemişim kusura bakmayın. İsmim Ömür. Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben dediğim gibi aracı daha çok eşim için düşündüğüm için zaten çok km yapmayacak. Satacak olursak ta 1 yıl sonra anca satar daha yüksek model alırız diye düşünüyorum. Evet aynen dediğiniz gibi hepsine baktırmak gerekir. Bütün yorumlarınızı okudum nelerle karşılaşmışsınız neler. İlandaki aracın sahibiyle konuşmuştum. Aracın ikinci sahibiymiş. İlk sahibi Ankara da bir doktormuş. Km sini Ankara bodrum arasında yapmış. Yazları yazlığa gitmek için kullanmış. Yani bana söylenen öyleydi. Yeni sahibi de bayan kuaförüymüş. Kaza kaydı yokmuş araçta. Sadece doktor sahibinin vitesini değiştirdiğini söyledi. Bide çiziklerden dolayı kapı çıtalarının altında ve tamponlarda lokal boyalar var dedi. Kmsi orjinal dedi. Tabi daha önce dijital ekran değiştiyse sıfırlanmış olabilir. Buna da bakmak lazım tabi ki ama bana da mantıklı geldi.

Merhaba ömür arkadaşım gönderdiğin ilandaki aracın çekilen fotografları kaliteli değil net bir şekilde tam anlaşılmıyor.
Benim ilk izlenimim

sanki aracın önden bir kazası var niye dersen ön farlar sıfır gibi parlıyor ben yeniyim diye. Büyük ihtimal önden hafif tıklatmıştır farlar Zenonlu mercekliydi pahalı olduğu için normal far aldı. Tamponda yenidir büyük ihtimal. (Ben biraz hayal kurudum ama olma ihtimali yüksek)

Mercekli ve zenonlu farın tanesi 750 tl

gökhan arkadaşım 2. verdiğin ilan benim bursadaki dediğim ilan o aracın sahibi bana hiç güven vermedi...

1. ilan resimler tam net değil ama beyaz yakışmamış bu arabaya

Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten detaylı incelemeden herhangi bir karara varmam. Ama sanki Xenon lu, far yıkamalı ve cruise controllü model değil bu. Ama net bir şey söylemedi tabi adam. Bende burdan okuduğum şekilde öğrendim donanımlarını ;) daha öncesinden bu araçlar hakkında bir fikrim yoktu zaten.

Geri