Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Valla ben müsait olsam sizin için bakcam ama satıcının ilk yalanını yakalayınca diğer konulardada doğru şeyler söyleyebileceğini sanmıyorum.

Aynen yinede Allah razı olsun bakmanız bile güzel, teşekkür ederim..

İkinci el araba arıyoruz diye yola çıktık, piyasada nerde üçkağıtçı varsa onu buluyoruz :)

Arkadaşlar sıkıntı dar bir alanda ve özel bir araç arıyoruz. Dürüstçe zaten scenic hani satış rekoru kırmış değil. Çok piyasası olan bir araç değil. Aradığımız araç privilege veya dynamic donanımı ve üstüne bütün paketleri satın alınmış ve otomatik + düşük km ve bakımlı + hasarsiz = zaten baktığımızda Türkiye de en popüler sitede 100'ü geçmiyor. Bunların bazıları paketsiz ; bazıları büyük meblağ hasarlı ; bazıları km yüksek ; bazıları sahtekar; bazıları da hor kullanılmış olunca elde 10 - 15 araç arasında düzgün olanı bulmaya çalışıyoruz. Hayırlısı Allah tan.

Yusuf Bey aynen katılıyorum.

Ben Scenic'e son 1 aydır hususi olarak bakıyorum. Öncesinde ve aslında halen diğer modellere de bakıyorum. Ancak şansımdan mıdır nedir hangi arabaya el atsam temiz diye atlasam sıkıntı çıktı, ya ekspertizde ya başka bişey. Önceki mesajım biraz bu sürece sitemdi :)

Park sensoru yok, mercek+zenon+far yıkama yok, hız sınırlayıcı ve sabitleme yok, kararan dikiz aynası yok.. Benim içime sinmedi bu araç fiyatından değil görünüşünden nedense griye karşı bir soğukluğum var.

Birde sınıfının en full donanımlısıdır yazmış yahu :)

Geri