Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Bu kadar da olmaz pes...

Birde galerici tanıdık allahtan tanıdık omasa napardık acaba... Yahu insan arabanın eski resimlerini koyarmı hiç yaa hiçmi düşünmüyorlar bunlar şehir dışından gelecek olan müşterileri hiçmi korkmuyorlar allahtan nasıl bir esneftır bunlar....

Kusura bakma gökhan arkadaşım galerici tanıdık ama pesss yani ayıptır...

Yine hüsranla sonuçlandı bu araba işi ona çok moralim bozuldu. Napalım yenilerine bakcazzzz...

Arkadaşlar okudukça hayret ediyorum. Kardeşim aracını satıyorsun da neden eski resimleri yada bir başkasının aracın resimlerini kullanırsın (çalarsın). Araçtaki problemi niye baştan ilanda yazmazsın. Sonuçta alacak insan kara düzen aracın karşısına geçip te tamam bunu alıyorum demez. İlla ki bir yetkili servise , computest'e muhakkak ki götürecektir. Bu problemler de muhakkak çıkacak. Peki böyle yapıyorlar da arkalarından kızılması , küfredilmesi , beddua edilmesi bir insana yakışır mı ? İnsanlar işinden gücünden zaman ayırıp binbir hevesle gelsin aracına talip olsun. Aracında söylediğinle veya resimlediğinle arasında fark varsa gelen müşteri ne yapsın ; veya ne düşünür. Allah bir insandan utanma ar duygusunu silmişse o adamdan hertürlü kötülük , ahlaksızlık beklenir. Hayır ve şerde muhakkak ki ALLAH c.c. dandır. Allah ar ve utanma duygusunu yaşayan insanlarla karşılaştırsın. Nasibiniz sizi bekliyor arkadaşlar. Sabırla aramaya devam. Bu arada bende diğer form sitesinde ( Renaultclub ta) '' Lagunalardaki gibi kumandadan katlanır aynaların katlanması işi ile uğraşıyorum. sitedeki svs nickli arkadaş aydında kendisi yapmış aracına . video da koymuş. tam istediğim gibi. Malzemeler basit ve ucuz ama işçilik uzun ve benim gibi elektronik bilğisi olmayanlar için biraz karışık. Anladığım dilde ve ordaki arkadaşında sagolsun yardımıyla sanırım yakında netice alacağım.

Arkadaşlar diğer forum sitesinde ilk önceleri çok aktiftim. Hatta o site çok daha aktif ve kullanıcı sayısı , konu başlığı çok ama çok daha fazla. Çok da güzel paylaşımlar var. ama bazı konularda tartışmalar tadı kaçıp hakaret seviyesine bazı kişilerin bilip bilmediği her şeye yorum yapmasına müteakip kızıp siteye girmemiştim. Aklımca bahara aracıma ne gibi yenilikler yapabilirim diye bir kağıda sıralama yaparken ; bir madde de katlanır ayna uygulaması yapmaktı.Hatta bununlas ilgili konu başlığı açtım ama istediğim cevabı ve uygulamayı bulamadım. LAGUNA III gibi araç merkezi kilit kapanınca aynalarda otomatikmen kapanması ; merkezi kilit açınca da aynaların otomatik geri açılması olayı. Bu şekilde Google amcaya aratıp sorguladım ve bir konu başlığında dediğim gibi renaultclub ta svs arkadaşın yaptığı uygulamayı gördüm. Tekrar temasa başladım. Şuanda malzemeler hazır sadece uygulamada aklımda soru işaretleri var. İnşallah arkadaşın desteği ile bu işi başaracağım. Bir arada proje kağıdımı resimleyeyim de bakın ne uçuk projelerim var. AMA hepsini yapabileceğimi zannetmiyorum. AMA imkansız değil sadece ekonomiyi ve imkanlar dahilinde olan projelerimi hayata geçirmeye çalışacağım.

Merhaba. İnternette gördüğüm bir ilana bakarken kendimi tekrar burada buldum :) ve dün o ilan ile ilgili yazılan mesajlar sayesinde belki de ucuz yırttık (Adana'dan kalkıp gidip almayı düşünüyorduk). 1.5 yıl önce 2006 model 1.5 dci privilege Scenic' iğimiz vardı. Hakikaten çok başka bir otomobil Scenic. Ailedeki otomatik vites ihtiyacından ve Scenic sevdasından dolayı birkaç gündür otomatik vites Scenic arayışındayız. Ama hem bütçeye uygun hem de temiz bir araç bulmak oldukça zor :(

Aramıza hoşgeldiniz faruk bey. Şu sıralar bu konu başlığı çok aktif takip etmenizde fayda var.

Bu aralar çok yoğun arayış içindeyiz buradan inşallah herkese uygun araba bulacağız ben kendim ve bakanlar için araç takip etmeye devam ediyorum. Scenic alacaklar lütfen kabaca kriterlerini ve bütçelerini yazsınlar burada bizde yardımcı olalım...
Ben sizin yayınladığınız hemen hemen bütün ilanları araştırıp sorgulatıyorum araç hakkında elimden geldiğince size buradan bilgi veririm

Oh oh kalabalıklaştık :)

Bol şans cümleten.

Valla benim bütçem 30-32

Aracın Lpgli olması, temiz kullanılmış olması, yarı kumaş yarı deri koltuk olması, şu an temel kriterlerim açıkçası. Detay bilgileri Yusuf Beyden öğreniyoruz ne lazımdır ne değildir :)

Dün akşam bir ilan görmüştüm Mersin'de Gri renk, privilege, 2 parça boyalı Fiyatı 25.000 TL idi, aradık konuştuk salı günü gelip bakalım dedik ancak 2-3 saat içinde ilan yayından kalktı

Geri