Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99905860/detay ilandaki araç hiç fena değil. Hani boya değişen de yokmuş. resimlerden bariz bir problem görünmüyor. aracın iç döşeme , koltuk , driksiyon vs gayet temiz duruyor. km side gayet düşük sayılabilir. Arkadaşlarımızın dikkatine !!!

O araca baktım bugun abim buldu ilanı, aradık sorduk arkadaşı çıktı galerisi :) yarın bakmaya gidiyoruz. Size yazacaktım bugun bu ilanı fikir alacaktım hatta içimden dedim kesin avni arkadaşım ve yusuf abi beğenir bunu dedim.. Siz çoktan bakmışsınız bile herkes oke dedi araç tanıdık çıktı, motor ve şase numarasını alıp sorgulattım temiz çıktı.. (tabi adam kendi çarpıp tamir ettrimediyse ustasına o ayrı) şu anda herşey oke yarın servise baktırıp olur alırsam kapora verip pzt alırım kısmet tabi. İnşallah izmirdeki araba işine dönmez..

Bu arada yazmayı unuttum, arkadaşı olduğu için abimin şunu dedi. Şansımızı değiştirmiş sanırım serviste. Sizin için daha iyi dedi arkadaş en azından kafanızda soru işareti olmaz temiz yeni şanzıman dedi.. Eğer servis bununla ilgili sorun yok derse eyvallah. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Araç ilanını gördüm bugün ama tam o sırada şehir dışına çıktığım için gidip bakamadım. Gökhan bey umarım servis ve ekspertizde sıkıntı çıkmaz da güzel bir scenic sahibi olursunuz :) Bol şans şimdiden.

Şanzıman konusuna gelince galeriden bu fiyata girmesi zaten bi sorununun olduğunun göstergesiydi.galerici tanıdıksa, şanzumanda servis ok veriyorsa çok sıkıntı çıkarmaz herhalde bence. Ustalar daha iyi bilir ama :)

Aynen haklısın, şanzıman işi soru işareti onuda yarın çözerek serviste kısmet yoksa buda patlar :) aslında olması gereken fiyat budur diğer ilanlar açıkcası yüksekti bana göre.. Piyasada düzgün scenic yok olanlarda pahalı 30.000-35000 tl.arası bence ne olursa olsun yüksek

Fiyat konusuna kesinlikle katiliyorum. Cok sisirilmis fiyatlar. Insanlar oyle paralar istiyo ki akil sir ermiyor. Her ilan veren de "falanca arabalara su kadar istiyolar" diyip fiyat artiriyor. Seneye 45 bine falan bulacaz temiz scenicleri bu gidisle :)

Ben bu aracı beğendim hem görünüş hem temizlik hem donanım hemde fiyat konusunda.
Otomatik şanzumanın yenisi ile değiştirilmesi sizin için avantaj bunu sorun etmemenizi tavsiye ederim.

Orhan arkadaşım demişsin ya "Seneye 45 bine falan bulacaz temiz scenicleri bu gidisle :)" Bende scenici satmak için seneyi bekleyeyim bari :):):)

Bu araç için çok konuşmak istemiyorum sonra izmirdeki araç gibi bizi şok ederek hüsrana uğratmasından korkuyorum. İnşallah beklentilerimizi karşılarda bizde gökhan arkadaşımızı araba sahibi olmasına yardımcı olmuş oluruz.
Sonra sırada orhan arkadaşımıza temiz araba bulma çabasına yoğunlaşırız.....

Son düzenleme:
Arkadaşlar ikinci hüsran... Araç resimdeki gibi değil sanırım fotolar eski fotolar, araba acaip hor kullanılmış. Vites topuzunda aşınma mı dersiniz, sunroofu çeviren tuşun kırık olmasını mı dersiniz, ön koltuk derileri kırışmış aşınmış, sol dikiz aynası kırık, klimanın olduğu ön göğüs kısmına ahşap görünümlü yapışkanlı aksesuar takılmış sonra sökülmüş adamın eşide yapışkan kısmı bildiğin cifle silmiş rezil etmiş.. Asıl bombası şanzıman tamir görmüş değişmemiş. araba ilk start aldığında park halinde vuruntu yaptı bariz ses geldi... araç sanırım şanzıman tamiri gördü düzen tutmadı adamda sattı arkadaşa... O da pek anlamıyor zaten scenicten.. Özetle Araç şanzıman hala problemli ve araç çok hor kullanılmış....Fotolarda sanırım aracın eski satılık döneminden kalan fotolar araç şimdi çok daha bakımsız içten özellikle... Fotolara aldanmayalım yani..

Vay anasını yahu. Hayırlısı olsun Gökhan Bey. Gizli sorunu olup aldıktan sonra ortaya çıkmasımdansa böylesi daha hayırlıdır diyelim. Allah daha iyileriyle karşılaştırsın. Aramaya devam.

Geri