Teşekkür ederim Orhan bey. Bu arada sevgili dostlar ben 2.0 privilege aracımı Trabzondan aldığımda 136.000 km idi. Aldıktan kısa bir süre sonra dijital ekrandaki saatin , günlük km yi aracı her seferinde start/stop yaptığında sıfırladığını farkettim. Ekranı serviste ücretsiz değişince km de sıfırdan başladı. videoda izlediğiniz gibi ben aracı yaklaşık 12.000km sattım. 140.000 (ekran değişmeden önce ) + 76.000 km = toplamda 216.000 km aracın gerçek km si. ama Manisa da satan vatandaş 76.000 de aracın orijinal olduğunu söylüyor. Halbu ki kardeşim bu aracı alan vatandaş servise şase no ile baktırdığında zaten ekranın 140bin km de serviste değiştiği raporu ve kaydı var. Kardeşim doğan, şahin , broadway mı satıyorsunuz ki uzaktan bakınca aracın ne olduğunu anlayacaksınız. Ben bu insanlara anlam veremiyorum. bilmediklerinin de zannetmiyorum. sadece almaya heveslenen insanı ; aracı araştırdığında zaten bunların resmi kayıdı serviste var. Yada arabadan hiç anlamayan ve aracı baktırmadan alacak sazan mı aranıyor. Kardeşim aracın evveliyatı ne ise ne. Olanı biteni söyle . Her aracın hangi durumda olursa olsun mutlaka talibi var. Dürüstlük , doğruluk insana hiç bir şey kaybettirmez. Bu aracımı nerde olsa tanırım. Hatta başarısız olduğumuz koltuk ısıtma düğmeleri bile duruyor. (otomatik park fren üstünde ) , ayrıca ufak bir kaza yapmıştım ve sürücü , konsoldaki yolcu hava yastığı açılmıştı. Kasko olmadığından ( ki o zaman yaptırmadığıma çok pişman olmuştum ) ve hata %100 bana yazıldığı için hasarı Ankara sıcağında uzun aramalar sonucu yıldız sanayide motor bölgesinde ufak yangın çıkmış bir scenicten bütün hava yastığı ve konsolu , beyni , emniyet kemer altlarındaki inişatörleri v.s orijinal kendim motorunda yangın olan araçtan söküp kendi aracımı orijinal toplamıştım. Dikkat edilirse sürücü hava yastığı makyajlı kasa 2007-2009 scenic/megan gümüş halkalı hava yastığıdır. Konsol beni çok uğraştırmıştı. Ankara da airbag / konsol tamiri yapan yerlerin tamamını dolaştım. ama konsol yumuşak olduğundan bir türlü kimse yapamadı. birde aklınızda bulunsun :tampon aracın konsola yakın olduğundan önden aldığı en ufak bir darbede sürücü ve konsol hava yastığı açılıyor. konsoldaki hava yastığı bayağı büyük ve muhakkak ön camıda patlatıyor. Ki benim sadece öntampondan hasar vardı . çamurluklarda , motor kaputta bişey yokken konsol hava yastığı ön camıda patlatmıştı. birde geçenlerde bir abiden öğrendim. aracın camlarında firma logo altında tek hane rakamla tarih yazıyor. bu tarih aracın model tarihinden bir yıl önce ise araç orjinaldir dedi. şimdiki aracıma (2007 1.5dci privilege ) baktım bütün camlarda logo altında '' 6 '' yazıyor.bu da ilginç bir detay. Aklınızda bulunsun.