Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Yusuf abicim iyi yapmışsın, ya araba aramak için girdiğim bu yolda resim sahtekarlığı, araba satmaya meraklı satamayınca defalarca telefon açan arayan insanlarla karşılaştım :D Bu ara o beni defalarca arayan adam babama o gün mesaj atmış babam görmemiş ona da ah etmiş alma mazlumun ahını diye... :D sadece sebep arabayı almaktan vazgeçmemiz hahahahaha gerçekten arabayı almadan önce sahibini araştırıcağım bunda sonra...
Abicim Avni arkadaşımın baktığı(sağ olsun) ikinci araçta nispeten diğerleri arasında daha iyi ve arayıp soracağım bir araç. Ama Tokatta bir tanıdık var ona soracağım gidip bakabilir mi araca...

Son düzenleme:
Avni bey sitede baktığım bazı scenic ler döküldüğü ve km si coştuğu halde öyle uçuk fiyatlar istiyorlar ki bu aracı alacak acaba çok afedersiniz enayi var mı diyorum kendi kendime. Kimisine de gülüp geçiyorum. aklımda kalan 2000 model 1.6rxt 210 binde komple boyalı scenic 'e 25.750 istemiş. :) aynı şekilde 2ci kasa privilege hiç bir paket satın alınmamış araca sahibi ful+ful yada en dolusu gibi komik yazılar üstüne üstelik. Bir vatandaş 2006 model aracına (200binde ) 35.300tl istemiş. her aracın üç aşağı beş yukarı piyasası ve fiyatı belli. Ben avni beyin aracının 35.bin 'e 1-2 günde aracının kolaylıkla satılabileceğini tahmin ediyorum. üst fiyata nerden başlar o da kendi takdirine kalmış. Ama gerçek scenic alıcı kardeşimizin (şayet satarsa / ki kesinlikle satmamasını tavsiye ederim ) aracını hava da kapar. kirkbir kere maşallah. Gökhan bey dediğim gibi Tokatta ki araç dolu ve ufak uğraşlarla araç güzel bir hal alır. km si normal. dediğim gibi basit boya işleri sprey boya ile çok rahat hallolur. ( havalar ısınınca / ilkbaharda boya işlerine yardımcı olurum ). dediğim gibi sağ arka marşbiyel fazla sırıtmıyor ve bu kısıma bence uğraşmaya değmez. çünkü bu kısım aracın en zor doğrulan kalın parçası ve macun ile doldurup boyuyorlar ki işlem pahalı ve aracın orjinalliğine zarar veriyor. Avni kardeşimin son söylediği araç çok modelli güzel bir araç ama maalesef sunroof'u yok. esp/asr ve orijinal xenon 'u yok ama araç gayet güzel. Tabiki fiyatı da ona göre. Ama mantıklı çabuk satılabilir bir fiyat vermişler. tahminimce kısa sürede bu araç satılır.

Avni kardeşim spor salonu işlettiğim için malum çok fazla tanıdık oluyor ( Hakim, savcı,emniyet mensubu, sigortacı,mali müşavir vs..) e sonuçta azda olsa şansımıza tanıdık çıkıyor. İzmir deki olayda da bizim mali müşavir abimizin yönettiği şirketin muhasebecisi olaya el attı son anda yırrtık (kısmet), hatta onunda Diyarbakır ve Vanda toyota bayileri olan arkadaşları var ve araba havuzunda 70-80 araç varmış bana temiz (arada tanıdık ve çekindikleri abimiz olduğu için) araç bulup fotolarını gönderiyorlar.. Mesela Hyundai santafe buldular dizel 2.2 120.000 de... yani kafam karışıyor. Piyasada Yusuf abinin dediği gibi araç yok ve işin kötüsü martta fiyatlar artacak dahada... şubatta aldım aldım ve dahada kötüsü temiz scenici geçtim piyasada "32.000 tl civarında,otomatik vites, benzinli, 2004 model üstü 150.000 km altında) MPV sınıfından hiç araç yok.. bugün Ford C-Max, Toyota Verso, Opel Zafira, Citroen Picasso baktım yok yok yok... hasarlı kazalısı bile yok :D :D :D yani statıon wagon araçlara bakacağım sonunda. O kadar araç baktım nedense cidden scenic hepsinden daha bir güzel geldi gözüme neden sevdiğinizi anladım biraz daha...

Merhaba arkadaşlar,

Ben de şu an Ankarada Scenic arıyorum 2005-6 civarı, otomatik. Burada yaptığınız paylaşımlar çok faydalı oldu açıkçası. Tanımadan yardım ettiniz bana :) Ben de aranıza katılmaya karar verdim.

Bahsettiğiniz Işık soyisimli kırmızı dynamique satan arkadaş, standart tarife herkese aynı çakallığı yapıyor sanırım. Beni de baya aradı arabadan vazgeçtiğimi söyleyince. Yakın dönemde siyah olana bakmaya gidecektim ki aynı adamın olduğunu söylediniz, çok iyi oldu bunu yakaladığım :)

Ultraviole, O adam biraz rahatsız cidden, bela olmadan başına kurtar kendini :D :D :D biz her gün araç bakıyoruz ve paylaşıyoruz. Bende buldukça burada paylaşacağım kısmet bakalım güzel temiz scenic bulabilecek miyiz?

İsmim Orhan bu arada. Ben de her gün bakınıyorum. Burada paylaşırız inşAllah temiz arabalar denk getiririz :) Konya ve Ankara'da bakıyorum ben de.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-bakimli-brc-tuplu-cam-tavan-198680827/detay/

şu arabaya bakmaya gidecektim bugün. Adam enteresan. Geçen aradım, araç hakkında çok bilgi sahibi değil. Her cümlenin sonunda heralde diyor. Bugün tekrar aradım buluşmak için, yine ekti. Sanırım vazgeçtim bu araçtan da.

Orhan bey selam tekrar.Bu araca baktık biz aykut eski ilanı yeniledi, aracı iyi değildi Yusuf abi söyledi zaten bende vazgeçtim zamanında o araçtan...

Evet ben de zaten vazgeçtim hiç bakmaya bile gitmeden Gökhan abi. Aykut Bey'in aracı benim için bitti, daha da olsa bakmam :) Ben küçüğünüzüm 28 yaşındayım :) Allah nasip ederse bir bebek bekliyoruz. Aileler Ankara dışında olduğundan güzel geniş uzun yolda rahat edecek araç arıyoruz biz de. Güvenlik falan derken Scenic II en önde seçeneğim şu an.

Bu arada Ankara'da otoexpertiz nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama Acity nin yanında erkaya bosch var, aklınızda bulunsun. Araç alacak olursanız tavsiye ederim, geçenlerde beni güzel bi kazıktan kurtardılar sağolsunlar.

Geri