Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum
Orhan kerdeşimin son mesajındaki aracın resimleri çok kötü çekilmiş. Resimlere bakarak bir karara varılmıyor ama araçta PackExecutive : 4x15 W Radyo-Teyp + 6 'Lı Cd Çalar, Xenon Far Ve Far Yıkama Sistemi paketinin eksik / satın alınmadığı belli.
2009 model deki araç ise AVNİ beyin dediği gibi sadece model yüksek. Onun dışında Autantic ve sportway donanımın bir üstü yani extrem. Otmatik II.ci kasa scenicte hız sabitleyici bence olmazsa olmaz. Hani kararan dikiz aynası , gözlük kabı v.s neyse de hız sabitleyici ,sunroof , esp/asr şart.
Arkadaşlar sanırım biz bayağı bi araştırcaz yok yok yok arkadaş temiz scenic yok olanda satmıyo...
Akşam işyerindeki arkadaşımda gökhan ve orhan arkadaşımız gibi otomatik, temiz ,km düşük mümükünse senin ki gibi olsun araba bul dedi bana (arada sen satıyormusun dedi yok dediimm.. ) harbiden bu arabayı sürmesede yolcu koltuğuna oturan gezerken arabaya aşık oluyor içinde ve ferahlığına özellikle gök yüzü komple görününce dedikleri ilk şey BU ARABAYLA UZUN YOLA GİDECEKSİN oluyor.
Avni bey vallahi öyle. Ben zaten açıkçası 3-4 aydır araştırıyorum. Konya'da tanıdık renault yetkili servisine bile haber bıraktım daha satan çıkmadı. Şu ana kadar gerçekten temiz verdiğin paraya değer diyebileceğim tek scenic konyadaydı. Ona da çok yüksek fiyat çekmişlerdi zaten. Dün paylaştığım ilanın tek seferde 7000 liraya toplamda da 8500 falan hasar kaydı var. Araç çok güven vermedi fotolardan da. Hiç bakmaya gitmedim bile. bakalım bi yerlerde kısmetimiz var da nerede merakla bekliyorum
Gökhan arkadaşım valla bende ararken aynı senin gibiydim. İnanki bende favorilerime 2 tane megane SW eklemiştim.
Ama senin eklediğin arabanın iç resimleri arka resimleri yani detay resimleri yok ama scenic ten sonra düşünülecek bir araç ama fiyat biraz yüksek geldi. Ben kayınpederime 2007 dizel megane2 130.000 km de aldım 26.000 tl ye 4 ay önce