Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Tüh bee çokta sevinmiştik yahu ağır hasar kaydı yoksa yada büyük kazası yoksa nebileyim vazgeçmeyin derim ama burda son söz sizin zaten..

Bursa iznik çok güzel bir yer kafa dinlemek için çok güzel bir yerdir.

Hay aksi. hakikaten kendimizi bu araca iyice kaptırmıştık. Hayırlısı olsun. Ama anladığım kadarıyla bu ayar tutmayan hasar kaydını araç sahibi bilmiyor olamaz herhalde. Biliyorsa da nasıl bu fiyatı istiyor. Ben çok temiz ve dolu bir araç olduğundan ve en fazla 1-2 parça boya bekliyordum. Aracın ayar tutmayan kapı hasarı olduğuna göre ya ustası beceriksizmiş ya da aracın kazası ağır. ama sadece 1 kapıda hasar ise şahsen tamir, düzeltme ,macun yaptıracağıma öncelikle orijinal kapı ; gücüm yetmezse çıkma hasarsız kapı alırım daha iyi. Ama kapı oturan kısmında hasar yoksa . Napalım hayırlı kardeşim dediğin gibi Nasip'ini aramaya devam.

Son düzenleme:
Sanırım kazası büyük, plakaları aldım yarın tekrar sordurucam. Çünkü servisteki bey ile giden abimizin ortak kararı araç sorunludur.. Anladığım budur. Çok da istedim aracı almayı ama istanbulda kazaya karışmış yan kapıdan darbe almış ve o kapı bir türlü düzelmemiş veya düzeltilememiş, izmirde servis bakımlı bir araçta o aracın dediğiniz gibi kapı ya iyi tamir olacaktı veya tamamen değişecekti. Hala düzelmediğine göre o kapıda muhakkak bir sorun vardır, yoksa aracın diğer kısımları çok güzel..

İlan eski Aykut Aykut adı, şu hani 4 fotosu olup içten fotosu olmayan araba bu :D Artık araçları ezberledik...

Değerli arkadaşlar bu bahsettiğiniz araç fiyatı bu araç için çok yüksek. Bu aracı idda ediyorum 29bin tl
üstüne gitmez. Full demesine bakmayın. işaretlediği bir çok özellik yok. örneğin dikiz aynalarına adeta lüks seğmente olan araçların dikiz ayna özelliklerini bilip bilmeden sallamış. bizim araçların dikiz aynaları hafızalı değil katlanır aynadır. farlar ise orijinal xenon farlardır ; bi-xenon far değildir (bi xenon far : Çift işlevi olan bu far, hem kısa hem de uzun far ışığını bir xenon ampulüyle bir elipsoidal projektörden üretebilmektedir.). Türkiye girişli hiç bir II kasa scenicte tv-navigasyon yoktur. anahtarsız çalıştırma değil kartla çalışmaktadır. ( örneğin Laguna 3 anahtarsız çalışır hatta anahtar cebinizden veya cüzdanınızdan çıkarmadan kapılar açılır/kapanır veya kart yuvaya takmadan düğmeye basarak çalışır/stop eder. ) ayrıca aracı çokta beğenmedim dostlar. resimler net ve her açıdan çekilmemiş.

Yusuf abi haklısın,daha öncede ilan cıktıgında sen aracı begenmemiştin :) Bakmaya devam edeceğim...

bugünkü ilanlar:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...en-dolusu-privilege-10-numara-198729607/detay bu ilanda motor kaputu açık olan resim arabaya ait değil füme rengi bi arabanın motorunu çekmiş. Ayrıca tavan döşemesi bazı noktalarda sarkmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rivilege-115-bg-km-132,000-de-198834356/detay bu ilanda tampon babaları boyanması lazım direksiyon çok aşınmış. Ayrıca sağ marşpiyel yamulmuş bazı noktalarda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...vileg-cam-tavan-orjin-80binde-198335118/detay buna diyecek birşey bulamadım alınabilir belki detaylı bilgi alındıktan sonra

Bugünlük bu kadar. Bu arada artık gözüm yollarda satılık otomatik vites scenic 2 aramaya başladı hatta bugün yanımdan full birtane geçti hemen baktım satılık yazıyomu diye :)

İlk araçtaki fotolar araca ait değil .Hata iç fotoları bizim bu izmirdeki temiz dediğimiz aracın fotosu :D :D :D o resimlerden copy yapmış Araçtaki ön gösterdeki saat bile aynı (16:17)
Bu arada Avni arkadaşım gerçekten tekrar teşekkürler ilgilendiğinizi için bende bakıyorum inşallah bulacağız bir tane...

Sıkı durun arkadaşlar bu bizim Izmir'de ki aracın resimleri internette cirit atıyor. Gökhan kardeşimin dediği gibi 1.ci arac resimleri ve198506220 ilanda dynamic diye ilan veren ahlaksız adamda izmirde ki aracın ic resimlerini kendi arac resmiymis gibi kullanmıştır. Izmir'de ki arac sahibine mesaj yazdım,. Aracınızın ic resimleri meshur oldu diye. Avni beyin önerdiği 2.ci arac bende ufak işlerle adam olur. Örneğin tamponlar plastik ve surtmelerin koyu renk kısmı sprey 20tl boya ile hallolur. Masrsbiyele yapacak bisey yok. Iç kisimdaki direksiyon ve vites topuzu da cok iyi maskeleme ile sprey boya ile 15tl ye hallolur. Ama fiyatı biraz yüksek. 3.cu arac ise fena degil ama fiyatının 30bin tl civarı olmalı. Sanırım km biraz düşük diye fiyat yüksek. Ama 4 parça boyayi hesaba katmamis. Dedigim gibi gökhan bey 2.ci arac dolu ve ugrasla adam olur. Elimden geldigincede bu boya islerine yardımcı olurum.

Geri