Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Gökhan kardeşim yazılanları okudum. Şaşırdım. Hiç satıcı alıcıyi ısrarla ararmi. Kaldı ki düzgün malı istediğin fiyata ve hemen satılır. Aman kardeşim acele etme dikkatli ol. Yok doktormus , yok askermis bunların hepsi hikaye. Aralık 12 sinde arac muayenesi ne gittiğimde iki adam arasında şu konuşma geçti. Elemanın biri diğerine ABI ARABAYI ALLADIK PULLADIK. BUGÜN ARACI ALMAYA GELECEK. ARABAYI BU ENAYIYE GAZLADIKMI COK IYI OLUR. UMARIM UYANMAZ .deyip birbirlerine siritiyorlardi. Bu insan taklidi yapan tipler inşallah amaçlarına ulasamamistir. Yüce Allah'ın yarattığı insan sonra insanliktan çıkabiliyor. Halbu ki kardeşim ürünün her ne olursa olsun doğru yoldan sasma. Mutlaka onunda bir alicisi var. Yüce Rabbimiz doğru yoldan ayirmasin ve sapitanlardanda uzak eylesin.

Amin Yusuf ağabeycim aynen sana katılıyorum. Asla acele etmeyeceğim bu olay yaşadıktan sonra, belki aracı çok temiz belki alsam çok memnun kalacaktım ama bu kadar hareket bu hızlı al sat olayı ısrarcı olması beni çok rahatsız etti açıkçası. Benim 2006 model Fiat Pandam vardı,2011 de aldım 2014de çocuklar olunca satmaya karar verdim. ufak A segmenti araç hani piyasası inanılmaz bir araç değildi ama aracım düzgündü, ufak tefek çarpma sürtmeleri vardı hepsini yazdım fotolarını koydum, kaskocumdan doküman aldım, hepsini soranlara gösterdim, arayanlara yardımcı olmaya çalıştım ama araç için beni arayanı asla geri aramadım, fiyatı da piyasanın biraz altına yazdım (yeni araba alacağım için ihtiyaçtan) sonuç: İlanı koyduktan sonra 6 gün sonra araç satıldı ve o ana kadar 8-9 kişi aradı, biri geldi (al-satcıydı) son alıcı Çankırı'dan bir ağabeyimizdi geldi ustasıyla gördü baktı hemen aldı, iş bitti....
Neyse sizleri, arabamı alana kadar bir süre daha yoracağım ve bulduğum ilanları sizlerle paylaşıp fikirlerinizi alacağım, inşallah doğru düzgün bize uygun Scenic'imizi bulacağız :)

Pes vallahi nasıl bir şahsiyetmiş yusuf abinin dediği gibi dotormuş, askermiş mühendismiş, müdürmüş... Bende işçiyim ama allaha şükür ki insan gibi insanım.
Ben 2014 martta skoda fabia 2011 model sıfır arabamı sattım 14.000km de ilan 1 gün durdu ama arabam sıfır gibiydi o kadar temizdiki alan kişinin duasını almışım ki rabbim bana şimdiki arabam sceni2 gibi temizsorunsuz araba nasip etti.

Acele etme seninde kısmetin biryerlerde seni bekliyor. İnşallah sanada benim arabam gibi temiz araba nasip olur

Cebelli arkadaşım işte başımıza gelen iş bu neyse ders oldu bize :) Sanırım senin Scenic çok meşhur ve özellikli nazar değmesin inşallah bana da o ayara yakın temiz scenic denk gelir.. Senin zaten aralarda baktığını tahmin edebiliyorum senden de haber bekliyorum zahmet olmazsa.. Acele etmeyeceğim olmuşken içime sinen temiz scenic bulacağım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...siz,cok-temiz-renault-scenic-196024486/detay/

Bu beyefendiye msj attım araçla alakalı:
Cevap: "Aracın sol arka çamurluğunda ufak boya var başka yok İkinci sahibiyim. 1,5 yıldır bende. Plaka:34 DA .... Kazası yok "
Bende E devletten baktım 06.02.2013de almış aracın ruhsatını
Başta Panoramik cam tavan yok, ASR ve ESP yi işaretlememiş vs.. (bazen araçta olmasına rağmen yazmayı unutabiliyorlar sanırım)

Diğer iki ilan:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-otomatik-vites-scenic-1.6-16-v-bva-privilege-196651845/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lpgli-full-degisensiz-scenic-178303925/detay/

1. ilna araç görünüş olarak model ve km olarak çok iyi ama sanruf yok dijital klima yok hız sınırlama ve sabitleyici yok...ilk dikkatimi çekenler onlar

2. ilan çok önceden interneteydi çok iyi hatırlıyorum.. demekki o zaman satamamış veya şimdi yeni sahibi satıyor

3. ilandaki araç çok güneşte durmuş olacak ki farları temizletsende düzelmeyecek duruma gelmiş yenisinin tanesi mercekli ve zenonlu olanı 750 tl

ilk ilan dolu paket olsaydı tadından yenmezdi....

benim bu akşam baktıklarım;

1.ilan :http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...owViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

2.ilan :(FAVORİM) http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...owViewPreferences=true&hideSearchFilter=false
bu ilandaki araba görünüş olarak çok düzel duruyor aynı benim araç gibi dolu sanırsam ilan sahibini arayıp detaylı bilgiye daha net ulaşılabilir.

Bu arada adım: AVNİ :)

Son düzenleme:
Yusuf abicim, Avni arkadaşım (Cebelli :) ) tekrar çok teşekkür ederim benim için araştırıyorsunuz. Bu arada benim yaş 35 sizden büyük müyüm küçük müyüm bilemiyorum sanırım Yusuf abimiz bizden büyük :) o yüzden hitapta kusur olduysa affola..
İzmir'deki ilan bizimde çok hoşumuza gitti araç cidden çok güzel. İkiz bebeklerimiz olduğu için (10 aylıklar daha)özelliklede kış mevsiminde Ankara dışına çıkma ihtimalimiz çok düşük ama bu izmir'deki araç cidden çok temiz ve güzelmiş... Ben yarın bir satıcı arkadaşı arayayım bilgi alayım sizinle paylaşırım...
Gerçekten sizlere bu kadar işiniz gücünüz arasında bana yardımcı olduğunuz için bir daha teşekkür ederim...

Değerli arkadaşım Gökhan ; evet yaşça ben büyüyüm. 37 yaşındayım. Aslında (ellerinizden öper ) 12 yaşında tek oğlum (servet yıldırım) var. Hani büyük bir aile değiliz. Ama benim gibi orta gelirli memur bir insanın bineceği araçlar içerisinde bu aracın keyfini abartısız hiç bir arabada alamadım.(Özelliklede privilege + bütün paketleri satın alınmış + otomatik scenic' e doyum olmuyor.) (Kırk bin kere maşallah Cebelli kardeşimin arabası tamda bu dediklerimizin hepsini içeren aracı mevcut ). Sizi de (ikizlerinizi ve eşinizi ) çok rahat ettirecek bir araçtır. En son linkte verdiğiniz araç scenic dynamic tam dolu paket. Ama aracı beğenmedim. İnşallah size düzgün bir scenic almanda her daim yanındayız kardeşim.

Bu arada unutmadan 128535776 nolu ilanı çok ama çok beğendim. hatta bu aracı çok iyi hatırlıyorum. bu araç yanılmıyorsam 1- 1.5 yıl önce gibi satılıktı ve fiyatı birazdaha yüksekti. ama resimleri dikkat incelediğimde çok çok temiz olduğunu anladım. Hatta o zamn ki resimler ile şimdi ki aynı. Sahibinin ismini hatırlayamadım ama yine izmir/çiğli den di. Bu aracı mutlaka baktırıp almalısın. Cebelli (avni bey) in dediği gibi gerçek anlamda tam dolu. dikkat edilirse sürücü alt oturağını kenarı bile çok güzel. çatlak , hasar , sökülme ,aşınma yok. Bu aracı lütfen biran önce baktır ve kaçırma. İnan ben bu aracı hatırlayınca şimdi den çok heyecanlandım. Araçta herhangi bir sorun yoksa fiyatı biraz fazla da olsa değer.

Geri