Avni bey sizin gibi benimde iş yerimde yakamı bırakmıyorlar. 2-3 arkadaş her gün usanmadan / bıkmadan '' birader sat şu arabayı bana da araba aramaktan kurtulayım. '' Yok kardeşim ben biniciyim. Aracım bana göre özel bir araç. Birde makyajlı kasada çok nadir bulunan esp/asr ve far yıkamalı orijinal xenon bulunca çok istediğim otomatik sevdam dan vazgeçip dizelci oldum. Bu aracımı uzun süre bineceğim diyorum ; bizim arkadaşlar ciddi ciddi ısrar ediyorlar. Hani Avni beyin aracı kadar mükemmel ve çok temiz olmasa da titiz insanım. Aracımda kire , lekeye , pasaklığa asla yer yok. aracım hangi model ve yıl olursa olsun her daim çiçek gibi olmalı. Aldığımdan beri aracımla baya da uğraştım. uzun süre bineceğim içinde uğraşmaya devam. Aldığımda direksiyon ve vites topuzu siyahlaşmıştı. tutamaklar rengi açılmıştı. Hani scenic 2 arayan arkadaşlara hep şunu söylüyorum. '' hani tam dolu , km uygun , kaporta aksamı ve yürürü düzgün , bakımları aksatılmadan yapılmış aracın bu aşınmış boya işleri çok uygun fiyata 20-30tl ye halledilebilir.