Renault Scenic 1.6 privilege otomatik vites hakkında bilgi almak istiyorum

Valla Avni Bey, beyazın bu arabaya yakışmadığı konusunda hemfikirim. Hiç beğenmedim ben de bu arabada bu rengi :)

Ömür bey kolay gelsin, bol şans.

Gökhan Bey aldınız mı aracı siz?

Birde peki bu araç adamın dediği şekilde ve resimlerdeki gibi çıkarsa bu fiyat verilir mi? Ederi bu mudur? Bu konuda da fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba ömür arkadaşım gönderdiğin ilandaki aracın çekilen fotografları kaliteli değil net bir şekilde tam anlaşılmıyor.
Benim ilk izlenimim

sanki aracın önden bir kazası var niye dersen ön farlar sıfır gibi parlıyor ben yeniyim diye. Büyük ihtimal önden hafif tıklatmıştır farlar Zenonlu mercekliydi pahalı olduğu için normal far aldı. Tamponda yenidir büyük ihtimal. (Ben biraz hayal kurudum ama olma ihtimali yüksek)

Mercekli ve zenonlu farın tanesi 750 tl

Galiba sizin dediğiniz gibi olma ihtimali yüksek. Biraz önce araç sahibi beni aradı. Aracının en full model olduğunu belirtti. Bende ona aracının donanımında cruse control, far yıkama, xenon far ve deri koltuk varmı diye sordum. Aracınında sadece xenon far olmadığını geri kalanının hepsinin olduğunu söyledi. Dediğiniz gibi farlar değişmiş olabilir. Resimlere baktığımda ön tamponda da far yıkama aparatlarını da göremedim. Galiba tamponda değişmiş. Daha detayı bakacağım gene.

Kardeşim aramıza hoş geldin öncelikle. Avni bey süpersiniz. teşhiniz yüzde yüz doğru. Aracın resimleri kötü olsa da aslında aracın donanımında far yıkamalı xenon far var ; fakat aracın ön farları ve ön tamponu değişmiş. Nerden anladınız derseniz ; aracın iç resminde sürücü sol alt siğorta kutusu üstündeki kumanda panosunda 3 düğme var. bunlar soldan sağa : dijital ekran parlaklık ayar rolnu , ortada esp/asr on-off tuşu ve en sağdaki arka park sensörü on-off tuşu. Avni beyin dediği zaten ön farlar çok parlak ve değiştim diye bağırıyor. Arkadaşlar fiyatlar aldı başını gidiyor. fiyatlar uçtu da acaba alıcı varmı? sanmıyorum. 185 bin km deki ve hemen hemen iki tarafı boyalı ön kısmı hikayesi belirsiz araç 29 bence etmez. Ben açıkçası bu fiyatı vermem. Fiyatları görünce Avni bey bizim araçlar 40 bine dayanacak. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...e-otomatik-1,6-16-walf-lpg-li-200707822/detay bu ilandaki araç sahibi bu fiyatı istiyorsa ne demek istediğim anlaşılır. Birde ilanın birtanesindeki beyaz scenic için fabrikadan özel getirtilmiş lafına güldüm. özel denilen renk altı üstü beyaz. palavranın da bu kadarına pes. Beyaz renk bence de bu araca hiç yakışmıyor. Dolayısıyla bu renk bu araç için talep görmediği için nadiren beyaz renk vardır. bunu özele vurmak çok komik.

bu resimde görülen xenonsuz kontrol bölümü

Vallahi sırf şu sohbet için günde 10 kere giriyorum foruma :D merak ediyorum avni arkadaşım bir şey yazdı mı Yusuf abi yeni ne keşfetti vs.. aramıza yeni katılan iki arkadaşla bu açtığım konu sanırım iyice güzel bir hal aldı, tabi ki sizlerin sayesinde.. Avni arkadaşım tam bir araba dedektifi olmuş resimlerden her şeyi anlıyor cidden, nokta atışı yani.
Son yorum ve tespitlerim:
*Beyaz renk olayına katılıyorum bu arabanın en kötü rengi... beyaz hiç yakışmamış özel falanda değil.
*Bursa da ki araç efsane 2 (1. si benim başıma musallat olan TSK emeklisi
beni ve babamı telefonla defalarca arayan şahıs ve arabası)
*Bir arkadaşım benim baktığım 36.500 lük araç için kısaca şöyle bir yorum yaptı: araç güzel temiz ama en fazla 33.000 teklif et dedi. arka bagaj kapısı değişmesi içinse şunu söyledi: çarpmadan dolayı arka bagaj havuzunda kasma var mı ona dikkat et yoksa satarken sorun yaşarsın dedi. aracın direksiyon kaplaması içinse aracı kesin alacaksan sök at 100-150 tl ye orijinal kaplarlar dedi, ayrıca dikkatimi çekti yan kapı tutacaklarından sanki biraz aşınma var zaten bu Reanult'un kronik sorunu iç materyaller kolay aşınıp soyuluyor
*Ben bu araç için yarın gidip bakacağım müsait zamanda, dediğim gibi çıkarsa akşama güzel haberlerle gelirim foruma :D

Gökhan Bey hadi Allah kolaylık versin vallahi sizi bi kurtaralım bu arabayla inşAllah :)

Piyasadaki sorun sadece Scenic'te değil ama o konudan eminim iyice. Piyasada bizim istediğimiz fiyat bandında düzgün temiz "otomatik" araç bulmak çok zor. İnşAllah bu zorluğu hem de birer güzel Scenic bularak aşarız :)

Arka bagaj havuzu kasma konusuna gelirsek. Bizim sceniclerde bagaj havuzu metal saç malzemeden değil. Bizim bagaj havuzu plastik kauçuk karışımı bir malzemeden ve ayrıca benzin deposudur. O kasma yapmaz çatlar veya kırılır ve benzin yere akar. Sadece esnerse tamponun arkasın daki koruma barı esner.
Direksiyon olayı arkadasın in dediği gibi 100 ila 150 tl arasına maal olur ama profesyonel bir yerde yaptırmak kaydı ile ankarada çok iyi ve kaliteli is yapan oto döşemeleri var hatırladığım kadarıyla...
Hadi bakalım iyi haberler bekliyoruz artik

Geri