Vallahi sırf şu sohbet için günde 10 kere giriyorum foruma
merak ediyorum avni arkadaşım bir şey yazdı mı Yusuf abi yeni ne keşfetti vs.. aramıza yeni katılan iki arkadaşla bu açtığım konu sanırım iyice güzel bir hal aldı, tabi ki sizlerin sayesinde.. Avni arkadaşım tam bir araba dedektifi olmuş resimlerden her şeyi anlıyor cidden, nokta atışı yani.
Son yorum ve tespitlerim:
*Beyaz renk olayına katılıyorum bu arabanın en kötü rengi... beyaz hiç yakışmamış özel falanda değil.
*Bursa da ki araç efsane 2 (1. si benim başıma musallat olan TSK emeklisi
beni ve babamı telefonla defalarca arayan şahıs ve arabası)
*Bir arkadaşım benim baktığım 36.500 lük araç için kısaca şöyle bir yorum yaptı: araç güzel temiz ama en fazla 33.000 teklif et dedi. arka bagaj kapısı değişmesi içinse şunu söyledi: çarpmadan dolayı arka bagaj havuzunda kasma var mı ona dikkat et yoksa satarken sorun yaşarsın dedi. aracın direksiyon kaplaması içinse aracı kesin alacaksan sök at 100-150 tl ye orijinal kaplarlar dedi, ayrıca dikkatimi çekti yan kapı tutacaklarından sanki biraz aşınma var zaten bu Reanult'un kronik sorunu iç materyaller kolay aşınıp soyuluyor
*Ben bu araç için yarın gidip bakacağım müsait zamanda, dediğim gibi çıkarsa akşama güzel haberlerle gelirim foruma