- Konuyu Başlatan
Ben aracımı uzun uğraşlar sonunda iade ettim ama genel müdürlükten söylenen aracın garantisi bitse bile servise çağırılıp onarımının yapılacağı yönünde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracınızı iade edip ödediğiniz parayı geri mi aldınız? Evet ise devlete ödenen vergiler nasıl hallediliyor .Ben aracımı uzun uğraşlar sonunda iade ettim ama genel müdürlükten söylenen aracın garantisi bitse bile servise çağırılıp onarımının yapılacağı yönünde
Ben ne ödediysem tüm paramı geri aldım. Onun dışındaki prosedür le alakalı bi bilgim yok
Hayırlı olsun. Bunu şunun için sordum sizin de bilginiz vardır belki Honda Civic son kasalarda C sütunun da göçük var araçların geri alımı harici yapılacak birşey de yok acaba Honda bu durumda ne yapar paranın tamamını ödeniyor mu onu merak etmiştim.Ben ne ödediysem tüm paramı geri aldım. Onun dışındaki prosedür le alakalı bi bilgim yok
Hayırlı olsun. Bunu şunun için sordum sizin de bilginiz vardır belki Honda Civic son kasalarda C sütunun da göçük var araçların geri alımı harici yapılacak birşey de yok acaba Honda bu durumda ne yapar paranın tamamını ödeniyor mu onu merak etmiştim.
Sorun Türkiye üretimi araçlarda varmış . İngiltere den gelenlerde sorun yok deniyor 2 arkadaşım da var bu kasa ikiside göçük [emoji17]Abi onunla ilgili bi haber okudum kusur araclarda kullanilan celik veya aluminyum neyse ondan kaynaklaniyor. Honda gibi bi kac markaya daha bu metaryali tedarik eden firma burkulma degerlerinde oynama yapmis ve urunu daha kaliteli gostererek satmis. Honda gibi bi kac firma da bu tedarikci markaya tazminat dahavsi acmis ve tutar milyar dolar buyuklugunde. Youtube da bi cok video var otomobilin mesut abisi de bu olaya deginmis ve honda ya ulasamamis. Arac sahipleri servise gittiginde kullanici kusuru olarak kayit aciyormus. Honda herhangi bi adim atmamis ama bu sorun avrupa modellerininde bazilarinda varmis. Suan turkiyede bu arabalar hala satiliyor ve sorun olmayan araclarda bir sure sonra gocmeye basliyor. İsin ilginci bu arac carpisma testine gordiyse nasil gecti? Bir diger konuda honda neden adim atmiyor cunku bahsi gecen gocuk aracin tavan direginde yani kaza esnasinda hayati onem tasiyan bir yerde.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.com
Sorun Türkiye üretimi araçlarda varmış . İngiltere den gelenlerde sorun yok deniyor 2 arkadaşım da var bu kasa ikiside göçük [emoji17]
bende 2017 1,5 dci edc touch aldım ikinci el.
tam olarak nasıl bir sorun yaşanmaktadır?
ben aracı bugün fulledim 1 diş eksikmiş gibi göstermekte fulle çok yakın sizinkide böyle mi?
yakıtı kullandıkça kalan yakıtta da hatalı gösterim oluyor mu acaba?