Renault clio4 almayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eirkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Usta limitim yok hiç alamam başka bi araç üste para vererek

Konu genel bir durum şu an üretilen bütün clio4 araçlarda yakıt gösteri yanlış gösteriyor gündüz LED’leri kendiliğinden yanıp sönüyor.Şu an üretimden araçlar bu şekilde çıkıyor

nasıl yanlış gösteriyor anlamadım bana bu konuyu biri izah edermi ? bende 2016 1.2 joy 75bg
makyajlı kasa var

Sinann 24 arabayı fullüyorum yakıt göstergesi ful gözükmüyor daha az yakıt varmış gibi gösteriyor ve bunun çözümü şu an yok şamandıra değişti gösterge paneli değişti olmadı.Şu an üretim bandından çıkan ve showroom da satılan tüm clio icon araçlar bu şekilde fabrika çıkışlı hatalı bunu bölge sorumlusu Emre bey Rahşan hanım la telefon konuşmalarımda bizzat kendileri söylediler

Sinann 24 arabayı fullüyorum yakıt göstergesi ful gözükmüyor daha az yakıt varmış gibi gösteriyor ve bunun çözümü şu an yok şamandıra değişti gösterge paneli değişti olmadı.Şu an üretim bandından çıkan ve showroom da satılan tüm clio icon araçlar bu şekilde fabrika çıkışlı hatalı bunu bölge sorumlusu Emre bey Rahşan hanım la telefon konuşmalarımda bizzat kendileri söylediler

enterasan valla çok geçmiş olsun tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmanı şiddetle tavsiye ederim sadece senin araç değil başka aynı model bir aracı gerekirse fulleyip noterde tespit ettirip şikayet etmeni öneririm bu basite alınacak bir konu değil davanda başarılar dilerim inşallah hakkını alırsın

Bugün genel müdürlükten arandım aracı iade ediyorum ödediğim parayı geri alıyorum.4 aylık ızdırap yarın bitecek inşallah

Eirkl kardeşim öncelikle geçmiş olsun.. paranı alıcağın ve renault kurtulcağın için çok şanslısın... bende de 2013 joy paket var arabanın heryerinden ses geliyo.. bagaj kapağı, göğüslükten gelen sinir bozucu zırıldama sesi veotobanda dümdüz yolda giderken bile yapıyor.. kapılardan gelen tırıl tırıl sesler plastik aksamların hepsi sallanıyor hiçbiri yerine oturmuyor.. rüzgar sesi başlıca çekinilmez bi ses zaten ne yaptıysam ne ettiysem olmadı çözülmüyor problem çözülmücekte.. durup dururken kartı okumaması daha sayamadığım bir çok ses ve problemi var... bak güzel kardeşim ben şuan aracımı satışa çıkardım çok hasta ve kıl birisiyim kullandığım araçtan ses geldimi deli olurum ben.. bu araç düşeş geldi ve az yakıyo diye herkes gibi kanarak aldım ama bida tövbe renault asla almam ilk ve sondu bu macera.. o kadar paran var git polo al kardeşim... vw polo ya 7 yıl bindim.. 6n2 dürbün göğüslü poloya bilen bilir.. aracımı sadece bakımdan bakıma götürdüm 7 yıl boyunca extra beş kuruş para vermedim.. bi kaza sonucu kaybettim aracı ve yine alman opel astra aldm... eski kasaydı kaskodan aldığım paranın üstüne koyarak onu almıştım ve şuan o araçları arıyorum resmen.. sende o kadar para olucak git düşünmeden vw al kardeşim.. sıfır olmasın varsın 2-3 yaşında olsn ama vw grubu olsun.. bide ona bin renault kıyasla snra öteki aracınıda satar gider vw alırsın... kim ne derse desin türkiye şartlarında binilecek en güzel araç vw.. 3-5 fazla ver ama arabaya bndm dersin.. ne sanayi yüzü nede servis yüzü görürsün.. bakımdan bakıma.. iyi düşün parayı sokakta kazanmıyorsun kardeşim saygılar...

Geçmiş olsun. Umarım istediğiniz gibi sorunsuz bir araç alırsınız.

Bugün genel müdürlükten arandım aracı iade ediyorum ödediğim parayı geri alıyorum.4 aylık ızdırap yarın bitecek inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun

Hayatta en güzel şey kafa rahatlığı kafam rahat olcak 4 ay sonra çok şükür

ben 2014 clio icon 4 90 lık var. allahıma hamd olsun ki bakımdan bakıma servise gidiyorum. reno benim babmın malı değil. vw de değil. ama renoyu gömenlere ve bir daha almayın diyenlere sesleniyorum bu şans meselesi. reno da yaşadıklarınızın aynı veya daha fazlasını vw de de yaşama ihtimaliniz var. ben aracı alma sürecinde iken vw ne gittim adam bize bakmadı bile zorla çağırıp bir kaç soru sordum yarım ağız cevep verdi hatta vermedi. o zaman clio yu aldığım paranın 5000 fazlasına boş bir polo vardı arka camları manuel, manuel klima, hidrolik direksion, abs fren olan özellikler bunlar. far sensörü park ve yağmur sensörü sordum sen git golf bak dedi tavır bu. kızdım gittim clio aldım sensöründen navigasyonuna her şey var. ben aracımdan çok memnunum. bu kadar az yakan başka araç var mı bilmiyorum ama daha az yakanı yoktur ondan eminim. şu fiyatlarda bile 20 kr. un altına uzun yolda çok rahat düşerim. herkes reno alsın diyemem bu şartlarda dahi. ama sizlerde kimse almasın demeyin lütfen zira insanları yanlış yönlendirmiş olursunuz. herkes memnuniyetini veya şikayetlerini belirtir. alaack kişiler ona göre kendi kararlarını verirler. ben hem servis hem konfor hemde yakıt ekonomisi açısından iyiki clio 4 de biniyorum rabbim rahatımı bozmasın inşaallah. ve herkese bu huzuru bahşetsin.

Geri