Renault clio4 almayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eirkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın başvurucam sonra da mahkeme süreci başlar heralde

Merhaba

Bende de led far yeni clio gt line mevcut 2016 model yakıt göstergesi ile ilgili yanlış gösterme arızası ne şekilde merakımdan soruyorum ibrenin tam olması gerektiği yerde olmaması mı yoksa göstergenin hiç hareket etmemesi mi ? Çünkü önceki aracımda icon donanım idi 2013 model onun gösterge çalışma şekli biraz daha farklı idi şimdiki aracıma nazaran açıklarsanız sevinirim.

Önceki serilerde olmayan ve yeni üretimlerde ortaya çıkan arızalar için yapılacak tek şey eski yedek parçalara geri dönüş yapmaktır, Renault bunu çözecektir...

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.Fakat şu şamandıra konusunu 4 kere servise gittim.Reset atip geliyorum 1 gün iyi 1 hafta kötü,ön frenler garantiden degişti.Farlar degişti hayırlısı bakalım ne olacak,yada bizi dert sahibi usta yapacak.

Akın sancili bey aracı full depo yapıyorum ama gösterge full olmuyor ve Renault genel müdürlük şu an bunun bi çözümünün olmadığını söylüyor sorun çözülürse garantim bitse bile beni çağırıp sorunu gidereceklermiş garantimin bitmesine 3 yıl var ama garantiniz bitmeden sorunu gideririz diyemiyorlar ucu açık yani

İlk Clio 4 Lee içinde bir sürü şey söylediler ne zaman foruma girsem biri biseyden yakınıyordu. Bende 2 defa direksiyon kutusu 2 defa motor takozu viraj demir takozları hatta kartı bile bozuldu. Bir sürü şey defalarca canımı sıktı beni üzdü yordu. Ama Renault mais hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı (bakın dikkat edin servis demiyorum genel müdürlükten bahsediyorum) şuanda aracım 4.5 yaşında 45.000kmde ben aracı satarım diye otomatik araç aldım. Ama satamiyorum. Alıcısı olmadığından değil Clio 4 den aldığım keyfi hiçbir araç vermiyor. (Emsal 2.el fiyatı kiyasiyla tabiki). Bu yüzden sadece haftasonu keyfine garajda tutuyorum. Yani ne olursa olsun düzeliyor. Mais sizide yalnız bırakmaz mutlaka çözer.

İnanın ben de uzlaşma taraftarıyım daha önce 2014 model clio 4 1.5 dci icon aracım vardı 2 buçuk yıl kullandım tık demedi daha sonra eşimde kullansın diye otomatik viteslisini aldım ama 3 buçuk aydır sürekli servisteyim ve genel müdürlük de açıkçası ilgisiz

Renault bugün bana şöyle bi teklif yaptı. Ben arabamı 81000 tl ye almıştım.aracımı benden 81000 tl ye geri almayı kabul ettiler ama şöyle bi durum var para olarak değil bu paraya başka bi araç verelim diyorlar. Bende onlara dedim ki benim 81000 tl ye aldığım aracı siz şu an 94500 tl ye satıyorsunuz ben icon paketli aracı vericem boş paket bi araç mı alıcam dedim hayır istediğiniz aracı farkını vererek alabilirsiniz dediler ben de limitlerimi zorlayarak 81000 tl yi ödeyebildim dedim ve kabul etmedim bakalım durum ne olacak

Para vererek geri almazlar, aslında teklifleri güzel bile sayılır, bir üst model Captur düşünebilirsiniz, tabi bu iş biraz da paraya bakıyor...

Geri